De Valentina Postelnicu,

Sebastian Popescu este, la cei 36 de ani, cel mai tânăr candidat la alegerile prezidențiale 2019. Acesta candidează din partea Partidului Noua Românie (PNR).

De profesie doctor medic veterinar, Popescu a fost desemnat pe 17 iunie 2018, în mod oficial, drept candidatul Noua Românie la prezidenţialele din 2019, fiind și primul candidat înscris în cursa electorală.

Sebastian Popescu, candidatul fără avere

Declarația de avere depusă de Sebastian Popescu la Biroul Electoral Central are toate rubricile goale.

Candidatul PNR nu deţine terenuri, nici casă sau venituri de vreun fel.

Într-un interviu la RFI, acesta declara că PNR ”este primul partid creat de la zero în România, cu tineri care n-au mai făcut politică.

„A fost creat în 17 iunie 2015, de către mine, împreună cu încă trei tineri. Avem în prezent circa o mie de membri. După această campanie, numărul va crește considerabil (…). Suntem oameni care avem job-uri, studenți foarte mulți, 30% din membrii noștri se află în diaspora. Ne autofinanțăm prin cotizațiile membrilor, nu am primit niciodată nicio donație sau sponsorizare, sau finanțare de la stat sau de la vreun privat”, spunea el.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Sebastian Popescu recunoaștea că nu are bani pentru campania electorală.

„Nu am nici măcar un leu pentru campanie, nu am nici măcar un afiș, nici flyere. Nu am dispus de fondurile necesare și atunci am ales să folosim calea online, dar gratuit, fără postări plătite. Cei care susțin candidatura mea mă ajută să distribui mesajul, să ajungă la cât mai mulți români”, a mai declarat el.

El transmitea şi un mesaj pe Facebook, înainte de campanie: „Chiar dacă nu sunt nici secuist şi nici pui de securist, chiar dacă nu am contracte cu STATUL şi nici dosare penale, mă încăpăţânez să cred că mai sunt mulţi români ALTFEL, care nu mai vor să fie minţiţi şi umiliţi. Lor mă adresez, românilor frumoşi, curaţi, care vor schimbare. Toţi românii serioşi şi curajoşi să vină alături de mine în echipa PNR. Înscrie-te acum în PNR şi arată că ai curaj să faci schimbare în România”, scria el în mesaj.

Cine sunt contracandidații lui Sebastian Popescu. Vezi lista candidati la alegeri prezidentiale 2019

Vezi cand sunt alegerile prezidentiale 2019

Cum afli unde votezi la alegerile prezidentiale

Citeşte şi:

Portret de candidat. Cine este Theodor Paleologu, fost ambasador, profesor şi ministru al Culturii, intrat în cursa pentru preşedinţia României

Portret de candidat.Cine este Kelemen Hunor, liderul UDMR care din 2009 a candidat la toate alegerile prezidenţiale, ca un „gest de onoare”

Portret de candidat.Cine este Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale. A lucrat cu Dacian Cioloş şi a ajuns să facă tandem cu el, preşedinte-premier

Portret de candidat.Cine este Klaus Iohannis. Preşedintele care vrea să câştige un nou mandat, la Palatul Cotroceni, după un conflict deschis cu guvernarea PSD

Portret de candidat. Actorul Bogdan Stanoevici, de la Circul de Stat la Palatul Cotroceni

Portret de candidat. Cine este Mircea Diaconu. A lăsat actoria pentru politică şi vrea să devină preşedinte, pe modelul lui Volodimir Zelenski, în Ucraina

Portret de candidat. Cine este Viorica Dăncilă: Prima femeie politician care a ajuns premierul României, şefa social-democraților și prezidenţiabila PSD

Portret de candidat.Cine este Ramona-Ioana Bruynseels. A doua femeie care vrea să ajungă în fruntea statului, după Viorica Dăncilă, a lucrat în aparatul de stat al Guvernului

Portret de candidat. Cine este Alexandru Cumpănaşu, independent la alegerile prezidenţiale. Controverse legate de studii şi veniturile din bani publici

Portret de candidat. Cine este Viorel Cataramă, candidatul partidului Dreapta Liberală la alegerile prezidențiale 2019

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.