Mergi direct la conținut »
Cum s-a îmbrăcat soția ex-ministrului Educației, Liviu Pop, la nunta fiului lui Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum s-a îmbrăcat soția ex-ministrului Educației, Liviu Pop, la nunta fiului lui Dragnea

Cum s-a îmbrăcat soția ex-ministrului Educației, Liviu Pop, la nunta fiului lui Dragnea

La nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost prezent și ex-ministrul Educației, Liviu Pop, împreună cu soția sa.

De Dana Aramă,

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, s-a numărat și el printre invitații la nunta lui Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea.
Liviu Pop a fost însoțit de partenera sa de viață, Adriana, care a fost o apariție extrem de plăcută. Partenera de viață a lui Liviu Pop a ales pentru eveniment o rochie de culoare albastră.


Fostul ministru al Educației a publicat o fotografie din mașină cu soția lui în timp ce mergeau la petrecere. Apariția soției lui Liviu Pop a fost extrem de apreciată pe internet, acolo unde a primit numeroase comentarii laudative legate de look-ul său.
Ulterior imaginii în care apare alături de soția sa în drum spre petrecere, Liviu Pop a mai postat, pe internet, o fotografie cu un aranjament floral de la nunta lui Valentin Dragnea, însă la scurt timp a decis să o șteargă, potrivit dcnews.ro.

Valentin Dragnea și Gina Tătulescu s-au căsătorit duminică. Deși inițial ceremonia religioasă trebuia să aibă loc la Biserica Sf. Elefterie, familia s-a răzgândit, ceremonia fiind oficiată într-o capelă, în Palatul Snagov.


Citește și:


 

Close
Închide
  Close