Mergi direct la conținut »
Cutremur de 6,8 grade în Filipine. Cel puțin patru oameni au murit. Imagini cu dezastrul Galerie foto
9imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cutremur de 6,8 grade în Filipine. Cel puțin patru oameni au murit. Imagini cu dezastrul

Cutremur de 6,8 grade în Filipine. Cel puțin patru oameni au murit. Imagini cu dezastrul

Cutremurul de 6.8 grade pe scara Richter a avut s-a produs duminică, în apropierea orașului Davao din Filipine. În urma seismului, cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte câteva au fost rănite, scrie CNN.

De Andreea Radu,

Seismul s-a produs la 61 de kilometri în sud-vest de Davao, pe insula Mindanao, la o adâncime de 28 de kilometri, transmite CNN.

O fetiță de șase ani se află printre victimele cutremurului de 6,8 grade, a declarat guvernatorul orașului Davao, Douglas Cagas, pentru CNN.

Copila a murit după ce un zid din clădirea în care se afla alături de familia ei s-a prăbușit pe ea.

Șeful Departamentului de Pompieri din Davao, Samuel Tadeo, a confirmat cele trei decese, afirmând și faptul că o piață din Padada s-a prăbușit.

Davao este capitala districtului Davao, de pe insula Mindanao, Filipine, fiind astfel cel mai mare oraș de pe insulă. Regiunea este o destinație turistică populară, astfel că, imediat după seism, turiștii au fost evacuați în masă din unitățile de cazare în care stăteau sau și din mall-uri.

Potrivit Aljazeera.com, cutremurul de 6,8 a fost urmat de două replici de 5, respectiv 5,7. În oraşul General Santos a fost provocată o pană de curent, iar pacienții unui spital local au fost evacuați.

Mai mulți oameni au publicat pe rețelele de socializare mai multe momente surprinse în momentul producerii seismului și după cutremur.

Avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

Close
Închide
  Close