DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
24 iul. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV. Cu interdicție în a mai ocupa o funcție publică, șeful Auditului din Sănătate și-a găsit alt loc de muncă. Tot la stat. Tot în audit. Tot în Sănătate! 

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Lagemyr   •   24.07.2022, 11:29

Prin definiție, un auditor controlează. Ce zice domnul director asta e culmea. De ce oare, daca zice hotărârea sa nu îl angajezi, tu îl angajezi așa aiurea, sa te faci de râs și sa îți pierzi orice fărâmă de credibilitate pe care tu ca director sau instituția pe care o reprezinti ar mai fi avut-o?

gigicelmaidur   •   24.07.2022, 10:56

Offf, Doamne,cat puteti fi de ***!! Pentru cativa bani aruncati de catre niste mizerabili corupti din sistemul medical scrieti orice. Hai, zi mi si mie cat te platesc sa mi publici si mie niste articole despre coruptii din sistem.....aia care te platesc pe tine sa scrii mizerii. Daca ai fi putin *** ai citi in lege ce inseamna sa fii auditor.....iti zic eu ce inseamna ... "a) audit public intern - activitate funcțional independentă și obiectivă, de asigurare și consiliere, concepută să adauge valoare și să îmbunătățească activitățile entității publice; ajută entitatea publică să își îndeplinească obiectivele, printr-o abordare sistematică și metodică, evaluează și îmbunătățește eficiența și eficacitatea managementului riscului, controlului și proceselor de guvernanță...." A SE CITI LEGEA, STIMATA DOAMNA Deci, stimata doamna "jurnalist" ...CE FACE UN AUDITOR???????.......in niciun caz nu controleaza... va rog sa le transmiteti mesajul acesta si celor care va platesc sa denigrati oameni integri care au vrut sa aduca plus valoare sistemului. Ce v-a facut dvs. acest domn?? Ati verificat macar de a fost declarat incompatibil?? Ati scris chiar dvs.... a scris un proiect cu finantare europeana care a vrut sa l implementeze in acest sistem corupt dar se pare ca a deranjat si deranjeaza. Deci, stimata doamna, dupa ce va luati banii sa publicati mizerii astea, poate ca ar tb sa cititi si dvs ce publicati si sa verificati daca ceea ce vi se da la publicare este si adevarat.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

X01Y   •   24.07.2022, 09:26

Eu pe *** ăsta l-aș zbura de nu se vede. Auzi la el, "verifică, dar nu controlează". Adică e valabilă și reciproca "controlez, dar nu verific". Ăsta e bun. O mai avea frați p-acasă ?!?

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

GoguDemagogu   •   24.07.2022, 08:11

Lăsați-l, domnule, in pace, să câștige o bucată de pâine! Daca nu l-ar tine in brațe cei din Ministerul Sănătății, cine din mediul privat s-ar încurca cu un hoțoman?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Close
Închide
  Close