De Andreea Radu,

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, potrivit ISU Suceava, citat de Agerpres.

Femeia a suferit arsuri la faţă, pe mâini şi picioare, iar un echipaj SAJ cu medic i-a acordat primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportată la spital.

Nu a fost necesară evacuarea de persoane, iar pagubele materiale nu au fost foarte mari, degradându-se elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier şi zugrăveala din bucătărie şi balcon.

Explozia a fost urmată de ”un început de incendiu”, care a fost stins de vecini până la venirea pompierilor, a mai precizat ISU Suceava.

Citeşte şi:

Incendiu la Ambasada României la Bagdad, cauzat de explozia unei butelii. Un angajat a fost rănit

Explozie urmată de incendiu la o fabrică de vopsele din Vâlcea. Mesaj de avertizare, emis prin sistemul Ro-Alert (VIDEO)

Explozie la o fabrică din București. O femeie a murit, iar alți trei oameni sunt răniți. Arafat: O persoană are arsuri foarte grave, de peste 90% din suprafaţa corporală

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente