De Ciprian Iana,

Pentru a putea fi transportat în arest, Abu Abdul Bari, care cântărește 254 de kilograme, a fost luat pe platforma unui camion. Asta pentru că pur și simplu nu încăpea în mașina de poliție!

Jabba Jihadistul este unul dintre juriștii ISIS (mufti), adică unul dintr cei care aveau autoritatea de a interpreta legile islamice și de a dicta decretele religioase (fatwa) ce trebuiau respectate de jihadiști, notează Pro TV.

Conform NY Post, Jabba Jihadistul a ordonat în 2014 distrugerea unei moschei celebre construite pe locul unde ar fi fost îngropat profetul Iona.

De asemenea, Bari ar fi cerut distrugerea unui sit din Patrimoniul mondial și ar fi lansat condamnări la adresa învățaților și clericilor din Mosul care au refuzat să jure credință organizației teroriste atunci când aceasta a ocupat orașul.

Maajid Nawaz, fondatorul unei platforme antiextremisme, a postat pe Facebook imagini cu teroristul urcat pe platformă.

A ajuns atât de gras, poate pentru că a rămas sedentar în locul în care s-a ascuns, încât polițiștii au fost nevoiți să-l transporte cu camionul. Cele mai multe dintre justificările oferite jihadiștilor ISIS pentru a ucide, viola, tortura și masacra irakieni, sirieni și alte naționalități au avut ca sursă această bestie josnică, ce nu poate acum nici măcar să stea în picioare”, a notat Nawaz.

Acesta a adăugat în postarea de pe Fecbook: ”Nu subestimați impactul psihologic pe care îl are imaginea acestui monstru obez asupra ISIS. Lăcomia este înfierată de jihadiști. Însă, jihadiștii se prezintă drept luptători cu un curaj deosebit și o disciplină… în timp ce această morsă era unul dintre conducătorii lor religioși“.

FOTO: Maajid Nawaz – Facebook

Citeşte şi:

Martorul principal din dosar, despre coregraful Gigi Marian Osoloș, acuzat că și-a torturat elevele: ”Vedeam cum țipă, cum urlă la fete!”

Simona Halep, prima victorie la Australian Open! A trecut de Jennifer Brady în turul I la Melbourne

Simona Halep, imitată de nepoata sa. „Stai să mă enervez”

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni