De Livia Lixandru,

Actrița a îmbrăcat din nou celebra rochie verde pe care a purtat-o la Premiile Grammy acum 20 de ani, însă, într-o variantă mult mai îndrăzneață.

Când JLo a purtat rochia cu imprimeu la premiile Grammy 2000, a creat o adevărată isterie, apariția ei fiind una dintre cele mai provocatoare.  Acum, 19 ani mai târziu,  a urcat din nou pe scenă la prezentarea colecției Versace Primăvară 2020 din Milano, potrivit businessinsider.com.

La scurt timp după ce a defilat în celebra rochie sexy cu care a creat vâlvă în mediul virtual, Jennifer a pozat  alături de designerul Donatella Versace, postând imediat fotografia pe contul de socializare.

Este una dintre cele mai iubite actrițe din showbiz-ul internațional

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. A fost măritată de trei ori. Timp de un an, între 1997 și 1998, ea a fost căsătorită cu Ojani Noa.

Cea de-a doua sa căsnicie a fost cu Cris Judd, între anii 2001 și 2003. Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony până în anul 2014. Din căsătoria lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony au rezultat gemenii Emme și Max, care au zece ani. Din anul 2017 trăiește o poveste de iubire cu Alex Rodriguez.

Sursa FOTO: profimedia.cz

Citeşte şi:

Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos. Mama bărbatului a făcut primele declarații

Cazul Mile Cărpenișan. Strada reporterului de război este ulița care duce la groapa de gunoi!

Sărăcia nu e o infracțiune, nu-i condamnați pe săraci! Trei reportaje Libertatea stau la baza unui spectacol de teatru regizat de Gianina Cărbunariu la Piatra Neamț

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă