De Adrian Ilie,

„Rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităţilor care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa sa. Încă nu vă putem spune o cifră. Cert este că nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pe programe de sănătate, nici în ceea ce priveşte bugetul Casei. Şi aşa, evident, nu sunt bani de salarii”, a precizat Orban, într-o conferinţă de presă la MS, unde a participat la preluarea mandatului de ministru al Sănătăţii de către Victor Costache.

Ministrul Sănătăţii a subliniat, în context, că este necesară găsirea unei soluţii pentru o rectificare bugetară pozitivă, fiind necesară suma de aproximativ 4 miliarde de lei. În replică, premierul Orban a răspuns: „Fiţi liniştit, domnule ministru, că deja am vorbit cu ministrul Finanţelor (despre rectificarea bugetară – n.r.).”

Schimbări la CNSAS

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dar şi cea de la Institutul Clinic Fundeni vor fi schimbate, a mai anunțat premierul Ludovic Orban.

În prezent, preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate este Vasile Ciurchea.

La Institutul Clinic Fundeni a fost numită recent manager interimar Adriana Cotel. Numirea a fost făcută de fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea.

Ea o înlocuit-o în funcţie pe Alina Tănase, care a fost numită manager interimar la Fundeni la mijlocul lunii august. Adriana Cotel a fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Citeşte şi:

Cine este Victor Costache, ministrul Sănătăţii. A operat în străinătate şi a fost consilierul lui Ludovic Orban

Trei dintre miniștrii lui Ludovic Orban au primit avize negative în comisii. Premierul desemnat îi susţine în continuare

Victor Costache, despre dosarul penal în care este vizat: „Dacă mi se va schimba calitatea de suspect și voi deveni culpabil, îmi voi prezenta imediat demisia”

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat