Mergi direct la conținut »
Marian Roșca, șoferul de TIR mort pe viaduct, a vorbit cu iubita cu jumătate de oră înaintea nenorocirii. Ce și-au spus
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Marian Roșca, șoferul de TIR mort pe viaduct, a vorbit cu iubita cu jumătate de oră înaintea nenorocirii. Ce și-au spus

Marian Roșca, șoferul de TIR mort pe viaduct, a vorbit cu iubita cu jumătate de oră înaintea nenorocirii. Ce și-au spus

Marian Roșca, șoferul de TIR mort pe viaductul prăbușit din Italia, a vorbit cu iubita lui cu doar o jumătate de oră înainte de tragedie. Cei doi plănuiau să se căsătorească, iar Marian voia să se întoarcă acasă, pentru că mama lui avea probleme de sănătate.

De Mihai Niculescu,

Marian Roșca era șofer de TIR pentru o firmă din Franţa, iar în toamnă plănuia să se căsătorească și să revină acasă, într-o localitate din Gorj. N-a mai apucat însă pentru că a avut neșansa să se afle pe viaductul Morandi, când acesta s-a prăbușit. A fost recuperat de salvatori, inițial a fost declarat decedat în urma unei confuzii dar apoi identitatea lui a fost stabilită și a zăcut mai multe zile în comă la spital. În cele din urmă, sâmbătă seară, medicii au anunțat că și-a dat sfârșitul.

Iubita lui Marian, cu care urma să se căsătorească, a vorbit cu el la telefon cu jumătate de oră înaintea tragediei, a povestit ea pentru cotidianul ”Le Parisien”.

M-a sunat, m-a întrebat dacă totul e bine acasă. I-am zis că aşa e şi că mi se pare, din voce, că ar avea probleme. Mi-a zis că nu se simte bine, că e în Italia şi că traversează o furtună violentă”, a spus Aurelia.

Consulatul României din Italia a anunţat că se va ocupa de repatrierea trupului.


VIDEO/Aplicația care îți organizează vacanța. O româncă a adus cardul fără comision cu care știi cât ai cheltuit pe restaurante, transport, cumpărături și te ajută să economisești


 

Close
Închide
  Close