De Mihai Niculescu,

Marian Roșca era șofer de TIR pentru o firmă din Franţa, iar în toamnă plănuia să se căsătorească și să revină acasă, într-o localitate din Gorj. N-a mai apucat însă pentru că a avut neșansa să se afle pe viaductul Morandi, când acesta s-a prăbușit. A fost recuperat de salvatori, inițial a fost declarat decedat în urma unei confuzii dar apoi identitatea lui a fost stabilită și a zăcut mai multe zile în comă la spital. În cele din urmă, sâmbătă seară, medicii au anunțat că și-a dat sfârșitul.

Iubita lui Marian, cu care urma să se căsătorească, a vorbit cu el la telefon cu jumătate de oră înaintea tragediei, a povestit ea pentru cotidianul ”Le Parisien”.

M-a sunat, m-a întrebat dacă totul e bine acasă. I-am zis că aşa e şi că mi se pare, din voce, că ar avea probleme. Mi-a zis că nu se simte bine, că e în Italia şi că traversează o furtună violentă”, a spus Aurelia.

Consulatul României din Italia a anunţat că se va ocupa de repatrierea trupului.


VIDEO/Aplicația care îți organizează vacanța. O româncă a adus cardul fără comision cu care știi cât ai cheltuit pe restaurante, transport, cumpărături și te ajută să economisești