De Adrian Ilie,

”Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă”, a scris Fifor.

Acesta acuză opoziția că a demis un guvern fără să pună nimic în loc, Fifor profețind ”vremuri de austeritate”.

”Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că e nu e pierdut totul”, a afirmat secretarul general al PSD cerându-le simpatizanților partidelor ”să îndrepte” prin votul la prezidențiale ce s-a întâmplat în Parlament.

Guvernul PSD Viorica Dăncilă a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi ”pentru” și cinci „împotrivă”. Votul a fost secret, cu bile. Pentru a trece moțiunea de cenzură erau necesare 233.

Citeşte şi:

Mihai Fifor spune că 35-40 de parlamentari vor înclina balanţa, iar moţiunea nu va trece

Mihai Fifor îi sperie pe bugetari cu citate din ”Game of Thrones”: ”Winter is coming!”

Fifor acuză opoziția că răspândește știri false privind datoria externă: ”Nu e mai mult, e mai puțin; nu e mai rău, e mult mai bine”

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni