Funcționara din Primăria Timișoara a fost chemată la Comisia de disciplină, în urma unei sesizări depusă chiar de primar. El spune că Mirela Toc a lucrat doar 2,5% din timpul în care a fost la serviciu, în luna decembrie. A lucrat așadar doar zece zile într-o lună.

Cât timp a stat funcționara pe rețelele de socializare și pe alte site-uri:

 • Facebook – 42 ore, 30 min
 • Yahoo mail – 8 ore, 30 min
 • Twitter.com – 8 min
 • Instagram – 3 min
 • Relatii.net – 5 min
 • epochtimes – romania.net – 15 min
 • opiniatimisoarei.ro – 8 min
 • eva.ro – 2 min
 • farmec.ro – 35 min
 • kudika.ro – 1 min
 • renasterea.ro – 1,5 min
 • laclasa.ro – 6 min
 • andreearaicu.ro – 6 min

Acestea sunt site-urile pe care a stat Mirela Toc cel mai mult în luna decembrie, se arată în documentul semnat de primarul Timișoarei. Ea a petrecut așadar cel mai mult timp pe Facebook, 42 de ore și 30 de minute.

„Mirela Adriana Toc nu și-a exercitat atribuțiile de serviciu în cadrul Biroului Salubrizare și a folosit calculatorul în scop personal timp de aproximativ 52 de ore și 30 de minute. Conform fișei de pontaj, Mirela Adriana Toc a avut 10 zile lucrătoare pontate în luna decembrie 2019, astfel cumulând 80 de ore lucrate. Din totalul de 80 de ore, aproximativ 52 ore și 30 minute a desfășurat  activități de pe calculatorul de serviciu în scop personal. Adică aprox. 65% din orele lucrate în luna decembrie nu a muncit în interesul PMT și pentru timișoreni”, se arată în sesizarea lui Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, Mirela Toc „și-a îndeplinit deficitar atribuțiile din fișa de post”. Ar fi lucrat doar două ore pe teren în toată luna decembrie a anului trecut.

„În toată luna decembrie 2019 a transmis doar 9 poze cu deșeuri abandonate pe domeniul public, în data de 4 decembrie, în intervalul orar 12,01 – 12,56 (…) așadar (…) în toată luna a muncit efectiv aproximativ 2 ore (o oră pe traseu + maxim o oră drum dus/ întors de la sediul primăriei). Restul atribuțiilor din fișa de post nefiind cazul de a fi efectuate în luna deceembrie 2019, rezultă că din totalul de 80 de ore a lucrat efectiv doar 2 ore, adică 2,5% din timp”, mai scrie în documentul semnat de Robu.

Mirela Toc: „E o răzbunare, primarul mă hărțuiește”

Funcționara din primărie spune că totul este, de fapt, o răzbunare. Ea cere un expert extern care să-i verifice calculatorul.

„Este o pedeapsă pentru că în lunile august și octombrie am trimis mail primarului și administratorului public cu privire la neregulile de la salubrizarea stradală. Nu mi-au răspuns. Voi sesiza Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, pentru că trebuiau să-mi aducă la cunoștință că este monitorizat calculatorul meu. Primarul mă hărțuiește (…) Altfel ar fi venit cu acuzații mult mai consistente, nu că mă uit pe Facebook. Știam că sunt urmărită, Tocmai de aceea nici n-am accesat de pe calculatorul de serviciu”, a povestit femeia.

Mai mult decât atât, ea spune că nu are sesizări de la șefii ei direcți, ci doar de la primar.

„Nu poate să dovedească că eu m-am uitat pe Facebook 52 de ore, atâta timp cât, în luna decembrie, șeful meu direct, Daniel Coraș, mi-a dat ca sarcină de serviciu să întocmesc proiect de hotărâre, referate privind regulamentul de colectare și transport al uleiului uzat, regulamentul de colectare a bateriilor și acumulatorilor, diverse variante pe care i le-am trimis. M-a trimis la Târgul de Crăciun, să întreb comercianții dacă au contract cu o firmă pentru colectarea uleiului uzat… or, toate aceste mailuri se găsesc în calculatorul meu și, culmea, nu se regăsesc în tabelul făcut de domnul primar”, a mai spus angajata PMT.

Mirela Toc este de mai mulți ani în război cu primarul Timișoarei. În anul 2017 a protestat singură în fața instituției, acuzând mai multe ilegalități în instituția de pe C.D. Loga, iar în 2019 a fost mutată în cadrul Biroului Salubrizare din primărie, de la alte structuri, și a fost pusă să lucreze într-un birou extrem de mic.

Citeşte şi:

Premiile Oscar 2020. Cui i-ar fi dat Cristian Tudor Popescu premiul pentru cel mai bun actor

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre aroganță: Fiecare partid care ajunge la guvernare folosește formula: ”Gata, bă, liniște, că acum noi suntem la putere!”

Fost inspector în Ministerul Justiției din România, angajat în firma implicată într-un uriaș scandal de corupție în Tanzania. A fost suspectat și de măsluirea unei licitații la minister!

Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
PARTENERI - GSP.RO
Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
Horoscop 23 ianuarie 2021. Gemenii trebuie să țină cont de părerile celorlalți, nu doar din vorbe, ci în mod real
HOROSCOP
Horoscop 23 ianuarie 2021. Gemenii trebuie să țină cont de părerile celorlalți, nu doar din vorbe, ci în mod real
Varianta britanică a noului coronavirus este mai letală. Care sunt cele mai vulnerabile persoane
Știrileprotv.ro
Varianta britanică a noului coronavirus este mai letală. Care sunt cele mai vulnerabile persoane
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa, în condiţii misterioase. Ce au observat poliţiştii când s-au uitat pe camere
Telekomsport
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa, în condiţii misterioase. Ce au observat poliţiştii când s-au uitat pe camere
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)