MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2014 20:02

O tânără din Argeş plăteşte pentru un maidanez 77 de lei lunar ca să nu fie ucis

Distribuie

Negruţa, Grăsunici şi Albuş au între 3 şi 12 ani. Sunt ultimii maidanezi pe care Amalia a decis să-i adopte la distanţă din adăposturile Primăriei sectorului 2. Plăteşte 77 de lei lunar pentru fiecare dintre ei şi au parte de mâncare şi îngrijire.
Am salvat trei căţeluşi, adoptându-i la distanţă. Şi mama iubeşte animalele şi a fost de acord. Chiar dacă viaţa într-o boxă de adăpost nu e una ideală pentru un câine, măcar pe termen mediu e o soluţie viabilă ca aceşti căţei să nu fie omorâţi', ne-a spus Amalia.
Ea îi mai are acasă pe Shadow, un alt maidanez luat tot de la adăpost, şi o pisică. Tânăra face tot posibilul să găsească o familie care să vrea să-i ia acasă pe cei trei căţeluşi.

De la 1 martie, liber la eutanasiere

Tot mai multe persoane au apelat în ultima vreme la adopţiile la distanţă şi asta pentru că de la 1 martie, conform deciziei parlamentarilor, câinii din adăposturi care nu sunt revendicaţi în termen de 14 zile lucrătoare pot fi eutanasiaţi.
Aşa se face că toţi cei 690 de maidanezi din adăposturile Primăriei sectorului 2 au stăpâni la distanţă, cei mai mulţi fiind din Franţa.

Comentarii