MENIU CAUTĂ

(P) Olympic Beach, stațiunea pitorească a Greciei

Distribuie

Riviera Olimpului însumează unele dintre cele mai liniștite stațiuni destinate familiilor dornice de relaxare într-un ținut binecuvântat de natură. Tarifele accesibile, facilitățile excelente și priveliștile încântătoare clasează Olympic Beach în topul locurilor de văzut în acest sezon estival.

Europa Travel îți oferă o paletă extinsă de destinații turistice în Grecia, unde să petreci momente relaxante în cele mai populare stațiuni la tarife accesibile. Profită de ofertele speciale și alege un sejur de 6 nopți cu autocarul în Olympic Beach, perla de pe Riviera Olimpului ce te cucerește cu simplitatea și naturalețea împrejurimilor, cu bonusul evident al ospitalității grecești obișnuite. În plus, turoperatorul Europa Travel îți propune și numeroase excursii opționale în descoperirea împrejurimilor, precum drumeții pe Muntele Olimp, croaziere spre Skiathos sau scurte escapade la shopping în orașul Katerini.

Diversitatea peisajelor naturale

Olympic Beach, pitoreasca stațiune din partea de est a regiunii Pieria, este locul ideal pentru a te bucura de un sejur într-un stil clasic mediteranean. Apele cristaline, de mici adâncimi care se colorează pe parcursul zilei în diverse nuanțe de azuriu și turcoaz, scaldă o plajă generoasă cu nisip fin ce poartă distincția de ”Blue Flag”.

Una dintre caracteristicile de seamă cu care se mândrește Olympic Beach, la fel ca și celelalte stațiuni de pe Riviera Olimpului, este îmbinarea idilică a peisajului maritim cu cel montan, prin care Marea Egee face casă bună cu Muntele Olimp. Tabloul pe care această întrepătrundere a muntelui cu marea este unul de neuitat mai ales la apus, când vei surprinde cele mai frumoase nuanțe de oranj.

Diversitate de atracții și activități

Pentru că este mai ales o stațiune de familie, Olympic Beach nu excelează la capitolul viață de noapte, însă tinerii dornici de distracție vor avea suficiente ocazii să petreacă până în zori de zi, dar dacă merg în Paralia Katerini. Stațiunea se aflat la o distanță de 30 minute cu autobuzul local, fiind locul care strânge turiștii dornici să danseze, să cânte și să se distreze în stil grecesc.

Dacă ești genul de turist mai tradiționalist, îți poți petrece mare parte a vacanței în Olympic Beach, testând delicioasele preparate locale din fructe de mare, cu care se mândresc grecii, dar și cu salatele mediteraneene stropite din belșug cu ulei de măsline și oregano. Să capeți cel mai auriu bronz pe nisipuri fine ori să practici sporturi nautice, precum snorkeling, navigație sau parasailing.

În plus, pentru cei care vor să exploreze și mai mult împrejurimile, Europa Travel oferă un program variat de excursii opționale, care îți vor purta pașii spre Muntele Olimp, unde poți admira fauna și flora impresionante, cada lui Zeus – o mică cascadă spectaculoasă despre care se spune că era locul preferat de Zeus când cobora pe pământ, și mica capelă din inima unei păduri de pini. Vizite spirituale poți avea parte și dacă mergi la Meteora – al doilea cel mai important centru de pelerinaj din Grecia, unde călugării s-au retras departe de lumea modernă într-un colț de paradis ce pare suspendat între cer și pământ. Europa Tarvel îți propune și o croazieră spre Skiathos, fosta insulă a piraților celebră pentru plaja Koukounaries, ori o escapadă la Atena – leagănul artei și științei.

Oferte Speciale Sejur Olympic Beach

Aparthotel Penthesilea 2*  – tarife de la 379 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

Comentarii