Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu românii răniți în atacul de la Nisa. Care este starea lor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prima imagine cu românii răniți în atacul de la Nisa. Care este starea lor

Prima imagine cu românii răniți în atacul de la Nisa. Care este starea lor

Cei doi români, soţ şi soţie, răniţi, joi noaptea, în atacul de la Nisa, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzău și se numesc Virgil și Mirabela Neagu, potrivit reporterbuzoian.ro El are 38 de ani, iar ea  are 30 de ani, și sunt stabiliți în Nisa de aproape doi ani. Cei doi buzoieni au fost spitalizaţi la un centru medical aflat la circa 7 kilometri distanţă de Nisa.

O familie de români care i-a vizitat la spital şi care a vrut să îşi păstreze anonimatul a declarat pentru sansanews.ro că cei doi buzoieni sunt în afara oricărui pericol.

„I-am găsit în spital. El are o triplă factură la un picior, este foarte posibil să fi fost lovit de camion. Ne-a povestit că a sărit de pe promenadă. Ea este sedată, are un hematom în zona tîmplei. Medicii spun că nu este în pericol, dar vor să o monitorizeze. Are toate funcţiile vitale bune, dar medicii vor să vadă dacă hematomul se resoarbe”, au spus aceștia.

Potrivit publicației menționate, după atac, cei doi s-au pierdut unul de celălalt. Ei s-au regăsit, abia în această dimineaţă, într-un salon al spitalului în care se află internaţi. Regăsirea a fost una extrem de emoţionantă: el într-un scaun cu rotile, avînd fractură de membru inferior, ea aflată sub efectul sedativelor, răspunzîndu-i doar prin mişcări ale ochilor care confirmau că îl aude şi înţelege ce spune.

Mirabela este Pătârgele, și ea și soțul ei urmăreau focul de artificii împreună cu fratele ei și cumnata sa.

Sursa foto: www.sansanews.ro

Close
Închide
  Close