12 Oct. 2017 13:56

Lovitură pentru Radu Moraru. Nașul TV rămâne fără ”Nașul”

Distribuie

Decizie de ultimă oră a consiliului de administrație a Nașul TV. Acționarii au decis destituirea lui Radu Moraru din toate pozițiile pe care le deține la postul de televiziune. 

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat care rulează în permanență pe ecranul postului de televiziune. 'Începând cu 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței TV”, se arată în cuminicatul unde se precizează, de asemenea, că decizia a fost pusă în aplicare ca urmare a unei decizii judecătorești.

Persoana care reprezintă, de la această dată, legal, televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. O ședință furtunoasă în care, literalmente, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce „Nașul” Radu Moraru a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul verbal al ședinței era însă „ținta” cafelei de la Nașul TV.

Conform acelorași surse conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Națul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului (a și făcut plângeri în acest sens).

Radu Moraru a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul. Ca urmare a celor întâmplate s-a decis înlăturarea lui din toate funcțiile deținute.

Loading...
Comentarii