Şi-a forţat iubita să facă sex oral cu calul

10 octombrie 2009 09:30

Caz incredibil in comuna constănţeană Tortomanu, unde un tanăr de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru că şi-a snopit in bătaie concubina, gravidă in două luni, după care a obligat-o să-i bea urina. Mai mult, agresorul a forţat-o pe femeie să facă sex oral cu… un cal.

4181-190276-calul.jpgÎngrozitoarea poveste a fost aflată de autorităţi de la tatăl suspectului, sătul de bătăile îndurate de la fiul său. Marius Corcodel (21 de ani) îşi “altoia” de mai mult timp şi mama, şi concubina, dar şi fratele, pe care îi lăsa apoi să doarmă sub cerul liber.

Şirul de abuzuri nu s-a oprit aici. În noaptea de 24 spre 25 septembrie, Corcodel a ajuns beat acasă, iar după ce şi-a învineţit bine iubita, de numai 21 de ani, însărcinată în luna a doua, a obligat-o să îi bea urina. Această umilinţă incredibilă nu i s-a părut de ajuns individului, care, fără să ia în seamă lacrimile disperate ale tinerei, a dus-o pe aceasta în grajdul din curtea casei şi a forţat-o să-i facă sex oral unui cal.

Pentru că s-a împotrivit, femeia a fost bătută din nou. A reuşit să scape doar prin fugă. Ea a fost spitalizată pentru 45 de zile. Joi seară, perversul sexual a fost arestat pentru 29 de zile.

foto: Telegraf

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro