Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a bătut fosta iubită cu sticla în cap! Incidentul a avut loc într-un magazin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un bărbat și-a bătut fosta iubită cu sticla în cap! Incidentul a avut loc într-un magazin

La câteva zile distanță după ce un bărbat a bătut o tânără gravidă cu un scaun, un altul și-a pierdut mințile și și-a agresat fosta iubită. Acesta s-a dus peste ea în magazinul în care aceasta lucra și a bătut-o bine, lovind-o inclusiv cu o sticlă în cap.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a agresat-o pe femeia de 42 de ani, lovind-o cu picioarele și pumnii. Ca sa „diversifice”, acesta a pus mâna și o sticlă cu care a bătut-o pe femeie, a precizat tion.ro.

Totul s-a petrecut marți, în jurul orei 19.40, în sediul unei societăți comerciale de pe strada 16 Decembrie 1989 din Timișoara.

Victima are nevoie de 7 zile de spitalizare

„În data de 08.01.2019, în jurul orelor 19:40, persoana vătămată, C.L.I, în timp ce se afla în incinta (…), de pe str. 16 Decembrie 1989, nr. (…), din Timișoara, a fost agresată fizic, fiind lovită în mod repetat cu o sticlă în cap, cu pumnii și picioarele în toate zonele corpului de către fostul concubin, inculpatul S.D.R.

Ca urmare a agresiunii suferite, persoana vătămată a prezentat leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7 zile de îngriji medicale”, transmit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Bărbatul este recidivist și a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, pentru comiterea în stare de recidivă a infracțiunii de lovire sau alte violențe.


ȘOCANT: Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital: „Bag p*** în fața lui de negru, mă doare în p*** că a murit!”. Înregistrat de procurori

Close
Închide
  Close