Mergi direct la conținut »
FOTO | Violența domestică crește atunci când joacă Anglia la Cupa Mondială, potrivit unui sondaj
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Violența domestică crește atunci când joacă Anglia la Cupa Mondială, potrivit unui sondaj

FOTO | Violența domestică crește atunci când joacă Anglia la Cupa Mondială, potrivit unui sondaj

Englezii au creat o campanie care evidențiază legătura dintre meciurile de fotbal și violența domestică. Această acțiune a demarat în contextul în care evidențiază legătura dintre meciurile de fotbal și violența domestică. Această acțiune a demarat în contextul în care naționala de fotbal a Angliei participă la Cupa Mondială din Rusia și înfățișează fețe de femei cu steagul național imprimat cu sânge.

Astfel, posterul prezită o femeie căreia îi curge sânge din nas și care are desenat, cu acel sânge, steagul Angliei pe față.

Noi statistici arată că violența domestică crește cu 26% atunci când joacă Anglia. În momentul în care selecționata ”Albionului” pierde, procentul este de 28%, conform The Drum.

”Am văzut aceste statistici și am creat această campanie pentru a ajuta victimele violenței domestice din timpul Cupei Mondiale”, a precizat Jo Wallace, undul dintre directorii J Walter Thompson.

Anglia va juca, marți seara, cu selecționata Columbiei, într-o partidă în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Naționala Angliei a făcut parte din grupa G, terminând pe locul doi, fiind învinsă în ultimul meci din Belgia. Totuși, englezii au motive să fie optimiști, în contextul în care Harry Kane este în formă maximă, acesta fiind și golgheterul la zi al Cupei Mondiale, cu 5 goluri.

Anglia este, în prezent, cea de-a patra favorită la câștigarea Cupei Mondiale, după eliminările Germaniei, Spaniei și Portugaliei.


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Premieră în România. Libertatea a filmat trekker-ul Google cu care cartografiază ţara


 

Close
Închide
  Close