De Mihai Niculescu,

Textul de pe placa pusă de primar în localitatea Dragomirești, Maramureș, arată că: „Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești școala gimn. „Liviu Rebreanu”, între anii 2017-2019, cu sprijinul Guvernului României, prim ministru fiind doamna Viorica Dăncilă”, potrivit newsweek.ro.

Textul de pe inscripția de la intrarea în școală a fost făcut public de o localnică, Ancuța Sabău, pe Facebook.

„Ca să ai simțul ridicolului, trebuie să ai o brumă de distincție, de calitate umană, iar aici e complicat. Vedeți dumneavoastră, degeaba îți pui titluri în fața numelui de familie, de tipul „prof. pr”, degeaba te faci ba țăran, ba domn, ba popă, ba dascăl, ba PMPist, ba PSDist, calitatea și noblețea le ai ori nu. (…)

Aș vrea să spun că școala nu a fost renovată nici din mila lui Dumnezeu, nici din mila lui Dancilă, nici din mila directorului, nici din mila primarului. Și totuși, uite că într-un sistem de învățâmânt care ar trebui să fie laic și nepolitizat, acești oameni s-au afișat pe peretele școlii din localitate, de parcă ar fi ctitori, nu alta”, a scris Sabău pe Facebook.

Ancuța Sabău atrage atenția că școala este facută cu fonduri care vin de la contribuabili, nu din banii personali ai primarului, directorului sau ai premierului și că aceștia reprezintă doar niște autorități care și-au făcut datoria și care primesc salarii pentru asta.

„Dacă vă place să stați cu clopu’ în mână și să vă smeriți la care cum vine pe la putere, e problema voastră, însă politica nu are ce căuta în școală! Copiii și dascălii nu au pentru ce să rabde să vadă zilnic tabla aia oribilă (…) Cred că până și doamna Dăncilă ar vedea ridicolul situației, dacă o fi știind ea că are așa fan-club la Dragomirești”, este concluzia Ancuței Sabău.

Citeşte şi:

Ponta: Pro România nu va vota un guvern Dăncilă 2 și nu va face parte dintr-un guvern al dreptei

De ce s-a răzgândit Viorica Dăncilă în privinţa restructurării Guvernului. Premierul vrea să îşi treacă noul Executiv cu majoritate simplă, în Parlament

Plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă pentru acceptarea imigranților din Africa

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui
GSP.RO

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu