Zboruri amânate din cauza ninsorii pe Aeroportul Iași

21 aprilie 2017 11:10

Sute de oameni și-au văzut planurile date peste cap, după ce cinci zboruri au fost amânate din cauza ninsorii pe Aeroportul Iași.

Operatorii de curse au amânat trei zboruri interne și două spre Londra, din cauza ceții și a ninsorii abundente, relatează Agerpres.ro.

„Cinci zboruri au fost amânate, deocamdată, de la Iași: două către Londra, două spre Otopeni și unul la Timișoara. Amânările sunt datorate vizibilității foarte reduse din cauza ceții și a ninsorii. Utilajele de deszăpezire lucrează pentru degajarea pistelor, dar acestea sunt acoperite imediat de ninsoare. Sperăm ca aeronavele să reușească să decoleze la orele prânzului”, a declarat Elena Troia, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Iași.

Două curse de la Aeroportul Otopeni nu au mai ajuns la Iași din cauza vremii nefavorabile. Acestea ar fi trebuit să sosească la ora 9, respectiv la 9:25.

În această dimineață, un singur avion a reușit să decoleze de pe Aeroportul Iași. Este vorba despre cursa spre Tel Avid. Acesta a avut însă o întârziere de trei ore, aeronava fiind programată să decoleze la ora 6:05, conform programului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro