27 Iun. 2018 16:54

Moțiunea în Palat, proteste la poartă: ”Eu sunt dușmanul PSD, sunt membru PNL. Dar mi-e scârbă de ei. Sunt sub orice formă … arată ca animalele”

Distribuie

Oamenii care au venit miercuri în fața Palatului Parlamentului pentru a protesta în timpul moțiunii de cenzură a Guvernului Dăncilă s-au grupat și și-au declarat susținerea fie față de PSD și ALDE, fie față de parlamentarii din Opoziție. Printre ei au fost și unii care, atunci când erau întrebați, au spus că nu sunt nici de o parte, nici de cealaltă parte a protestatarilor. 'Eu sunt dușmanul PSD, sunt membru PNL. Dar mi-e scârbă de ei, și de PNL, și de USR, și de toată lumea. Deci, sunt sub orice formă … ingrate … arată ca animalele. (…) Nu Dragnea muncește pentru mine, nu Guvernul muncește pentru mine.'

'Eu nu susțin PSD, eu sunt dușmanul PSD-ului, eu sunt membru PNL-ist, dar mi-e scârbă de ei, și de PNL, și de USR, și de toată lumea, nu vreau … Dacă aș putea … dar eu nu sunt un om rău, eu nu omor muștele, care … Așa… Deci, sunt sunt sub orice formă, sub orice, ingrată, deci nu arată, arată ca animalele. Și vă dau un exemplu: Dați-mi și mie o lege în sistemul capitalist care îmi oprește furtunos hoți de buzunare de un leu … Deci nu există! Și atunci să spunem că nu are hoți, hoții. Dați întâi legea, veniți la Parlament să dea lege pentru furt, pentru că nu există. Furtul este o valoare a democrației care se numește plus-valoare. Cu cât te păcălesc, cu cât te minciunesc, cu cât…', a spus bărbatul.

Întrebat dacă este anticapitalist, protestatarul a spus: 'Da! Susțin un sistem real și corect, cu mercurial, pentru că bogații au miliarde. Spuneți că nu producem… Nu Dragnaa muncește pentru mine, nu Guvernul muncește pentru mine …'.

Comentarii