MENIU CAUTĂ
30 Iun. 2017 11:00

Premieră Libertatea.ro. Arando Marquez featuring Elena Ionescu vor să dea lovitura cu “Damelo”!

Distribuie

Arando Marquez featuring Elena Ionescu vor să dea lovitura cu “Damelo”! Acesta este al treilea single în limba spaniolă al lui Arando Marquez. Şi pentru că i-a plăcut vocea Elenei Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, Marquez a considerat că artista este cea mai potrivită pentru a face un featuring. O piesă de vara, latino, caliente, de dragoste, cu care cei doi artişti speră să “spargă” topurile muzicale.

””Damelo” este noul meu single de vara. Sunt la a treia piesă în limba spaniolă din carieră mea. Primul single – ”No me digas”- a fost cu Hevito şi a avut un succes foarte mare peste hotare, al doilea single în spaniolă a fost cu Oana Radu – ”Pînă Colada” – foarte difuzată în Polonia, Mexic, Albania,etc, după care am făcut-o şi pe a treia, un frumos featuring cu Elena Ionescu, pe care o consider una dintre cele mai bună voci din România care cânta foarte bine în limba spaniolă. ”Damelo” este o piesă despre o relaţie dintre un băiat şi o faţă, o poveste de dragoste. Pentru acest single am colaborat cu vechea mea echipa: Răzvan Matache, DJ Bone, Connect-R, J-Yolo, Phelipe şi cu Omar de la Mandinga. De asemenea, este primul meu single în colaborare cu Sprint Music. Îmi doresc că ”Damelo” să ajungă la sufletul tuturor oamenilor, să se bucure şi să danseze pe ea şi să se bucure de dragostea pe care o trăiesc sau şi-o doresc. Sper să avem susţinerea radiourilor din România în încercarea de a cuceri topurile de afară, pentru a promova o piesă în limba spaniolă”, spune Arando Marquez.

Cum a luat naştere colaborarea dintre Arando Marquez şi Elena Ionescu? Ne spune chiar ea: ”Arando mi-a propus piesă, în prima faza am ascultat-o şi nu ştiam că e vorba de o piesă latino. Am aflat după aceea, de la fostul meu pianist, Omar Secada. Am mers apoi la Arando la studio, am ascultat piesă şi mi-a plăcut foarte mult. Îl ştiam de la colaborarea lui cu Pepe la piesă ”E vara mea”. M-am bucurat de această colaborare şi sper să fie de bun augur. ”Damelo” este o piesă de mare, de soare, să dea Dumnezeu să ajungă acolo unde ne dorim amândoi, cât mai sus!”.

Citește mai multe despre arando marquez și melodie pe Libertatea.

Comentarii