Mergi direct la conținut »
Artistul din Nigeria care l-a impresionat pe Kevin Hart. „Talent ieșit din comun” / FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Artistul din Nigeria care l-a impresionat pe Kevin Hart. „Talent ieșit din comun” / FOTO

Artistul din Nigeria care l-a impresionat pe Kevin Hart. „Talent ieșit din comun” / FOTO

Un tânăr artist din Nigeria a realizat un portret în creion al lui Kevin Hart, pe care-l consideră unul dintre idolii săi. A fotografiat tabloul, iar imaginea i-a trimis-o actorului american pe Twitter. Nu s-a așteptat în niciun moment să primească vreun răspuns, dar Hart i-a scris că i-a plăcut foarte mult portretul și i-a făcut o propunere inedită.

De Răzvan Mihalașcu,

Eli Waduba Yusuf, un tânăr de 26 de ani din Nigeria, a crezut că trăiește un vis în momentul în care actorul de comedie Kevin Hart l-a contactat pentru a discuta despre portretul pe care l-a realizat.

Potrivit BBC, Yusuf, un artist hiperrealist, a lucrat două săptămâni la portretul în creion care arată precum o fotografie alb-negru cu Kevin Hart.

Tânărul nigerian a publicat pe Twitter o fotografie cu opera sa și l-a etichetat și pe Kevin Hart, în speranța că actorul american îi va vedea opera.

Kevin Hart a văzut portretul și i-a răspuns artistului.

„Talent ieșit din comun… Wooooooooow”, i-a răspuns Kevin Hart (foto), pe Twitter.

sursă foto: EPA

Actorul american i-a scris lui Yusuf și i-a făcut o propunere inedită. Hart a spus că vrea să cumpere portretul, dar și să-l plătească pe Yusuf pentru a desena alte portrete pentru prietenii săi celebri.

„Am văzut portretul și vreau să-l cumpăr. De asemenea, vreau să-ți sprijin talentul extraordinar, plătindu-te să realizezi trei portrete în creion cu trei prieteni celebri pe care vreau să le ofer cadou. Trimite-mi datele tale de contact într-un mesaj și haide să începem”, i-a scris Kevin Hart artistului nigerian.

Răspunsul lui Hart a fost apreciat de peste 300 de mii de oameni în doar 24 de ore. De asemenea, mii de internauți i-au scris lui Yusuf pentru a-l felicita.

Tânărul nigerian a fost extrem de bucuros că a fost contactat de actorul său preferat.

„Nu-mi vine să cred. Pare a fi un vis. Este copleșitor. Kevin Hart i-a impresionat. (…) Multe lucruri s-au schimbat. În urmă cu câteva zile eram doar un artist local căruia îi place să deseneze și care voia ca lucrările să fie văzute de lume, dar nu am crezut să se întâmple atât de rapid”

„Acum acord un interviu postului BBC. Vă rog, cineva să mă trezească”, a spus Eli Waduba Yusuf.

Recent, cunoscutul actor Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator al galei Premiilor Oscar 2019. Decizia a fost luată după ce, în urma unor mesaje homofobe publicate pe conturile sale de pe rețelele sociale, în urmă cu mai mulți ani, Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum pentru a se scuza.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Ce este hiperrealismul

Hiperrealismul, denumit și fotorealism, este un curent în artele vizuale care a apărut în anii `50. Operele din acest stil se asemănă cu fotografiile datorită detaliilor surprinse în cel mai mic amănunt.


Citește și:

Cum și-a păcălit sfârșitul actorul Ion Dichiseanu, la cutremurul din ’77. O vorbă a făcut diferența dintre viață și moarte!

Filmele care erau să-i omoare pe Clooney, Stallone și Statham. Cele mai grave accidentări ale vedetelor de la Hollywood

Horoscopul primăverii 2019. Ce ți-au pregătit astrele în următoarele 3 luni. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea


 

Close
Închide
  Close