Mergi direct la conținut »
Scandal înainte de Premiile Oscar 2019! Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal înainte de Premiile Oscar 2019! Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator

Scandal înainte de Premiile Oscar 2019! Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator

Cunoscutul actor Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator al galei Premiilor Oscar 2019. Decizia a fost luată după ce, în urma unor mesaje homofobe publicate pe conturile sale de pe rețelele sociale, în urmă cu mai mulți ani, Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum pentru a se scuza.

Kevin Hart a anunțat, miercuri, că va găzdui cea de-a 91-a gală a Premiilor Oscar, iar joi noapte el a anunțat că renunță la asta.

Întreaga situație a avut la bază mesaje online și comentarii făcute de comediant la adresa homosexualilor, în timpul unor spectacole de stand up comedy, în urmă cu un deceniu.

„Echipa mea mi-a spus: «Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit”, a spus actorul într-un clip video postat pe Instagram.

După mai multe ore, Hart a postat alt video în care spunea că Academia de Film din SUA i-a spus să-și ceară scuze imediat, altfel își vor găsi alt prezentator.

„Am decis să trec peste partea cu scuzele. Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea”, a adăugat Hart.

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților
Recomandări

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților

Peste două ore, actorul a anunțat printr-un mesaj publicat pe Twitter că renunță la colaborarea pentru Premiile Oscar 2019.

„Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou”


CITEȘTE ȘI: VIDEO. Facultatea din România unde promovezi dacă ai încasări la firmă. Studenție pe profit


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close