„(…) Nu, nu aş renunţa la muzică dacă soţul meu mi-ar oferi 10 milioane de euro. (…) Vreau să-mi construiesc o carieră frumoasă ca să ajung la un nivel cât mai înalt posibil. (…) Îmi doresc să am o carieră până la, ştiu eu, 40 de ani maxim, după care vreau să mă retrag şi să stau acasă liniştită, cu familia, cu copiii, cu Doamne-ajută, nepoţii şi să mă bucur de viaţă. Nu-mi doresc să stau toată viaţa pe scenă, pentru că toate au o limită. Îmi doresc să stau pe scenă cât arăt bine, sunt frumoasă, cât nu am nevoie de super lifting-uri( …)”, a declarat cântăreaţa de muzică populară în cadrul emisiunii Star Matinal.

Cântăreața Maria Constantin. Vreau să mă retrag din muzică

Cântăreața Maria Constantin. Vreau să mă retrag din muzică. Fostul soț al artistei, alături de actuala iubită

 

Maria Constantin este la al doilea mariaj

Maria Constantin a mai fost căsătorită şi are un băiat în vârstă de 7 ani, care locuieşte cu tatăl lui, în judeţul Gorj. Cântăreaţa a decis să-l lase pe copil la primul ei soţ(foto) deoarce acesta, spune ea, cel mic s-a acomodat cu viaţa la ţară şi i-ar fi foarte greu la oraş.

Cântăreața Maria Constantin:

 

E greu să trăieşti departe de copilul tău. El avea trei ani şi jumătate când s-a produs ruptura. Am trecut peste orgoliul meu şi peste tot ce simt eu, ca mamă, pentru ca fiul meu să fie bine. Să spui că mi-am abandonat copilul e cea mai mare prostie. Marcel mi-a propus de multe ori să îl aduc la noi, dar e dificil pentru un copil, să îl iei dintr-un mediul în care este acomodat. Acum 2 ani l-am avut 3 zile la mine şi a fost o experienţă foarte frumoasă”, a povestit Maria Constantin, în urmă cu două luni, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale

Ani la rând, Maria Constantin şi fostul ei soţ au dus un adevărat război, iar blonda nu îşi putea vedea copilul de câte ori îşi dorea acest lucru. Într-un final, relaţiile dintre cei doi au intrat pe un alt făgaş, astfel că artista şi fiul ei sunt acum foarte apropiaţi.„Acum lucrurile s-au schimbat. El (n.r fostul soţ al Mariei Constantin) are o relaţie, un copil, deci fiul meu are un frăţior. Pe mine nu poate decât să mă bucure lucrurul ăsta. După ce am venit din Cipru am fost şi mi-am văzut fiul, toate lucrurile sunt înspre bine. Eu şi cu fiul meu suntem ca doi prieteni, ne povestim orice. Sunt fericită că pot să iau legătura cu el. Noi avem custodie comună, dar eu şi fostul meu soţ am căzut de acord ca băiatul să aibă domiciliu la tată, deoarece fiul meu era acomodat la ţară, unde are curte, spaţiu de joacă. Eu locuiam cu părinţii mei, într-un apartament micuţ cu două camere.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri