Mergi direct la conținut »
Ce s-a întâmplat cu Cornelia Catanga la naștere. "M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce s-a întâmplat cu Cornelia Catanga la naștere. „M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat”

Binecunoscuta interpretă de muzică de petrecere Cornelia Catanga a avut mari probleme la naștere. Artista nu a cântărit nici măcar un kilogram.

De Dana Aramă,

Într-un interviu, Cornelia Catanga povestea despre momentul în care a venit pe lume. Artista a explicat că a cântărit sub un kilogram la naștere și că toți s-au gândit că nu avea să supraviețuiască.

„Mama era gravidă cu mine în 7 luni și s-a dus în pădure, acolo pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care niște lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată.

Din păcate, cum a ajuns acasă au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititică și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașa a crezut că sunt moartă.

M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat că să nu mă vadă mama. Surpriză, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spălat”, a dezvăluit Cornelia Catanga, potrivit wowbiz.ro.

Cornelia Catanga este căsătorită cu Aurel Pădureanu. Cei doi au împreună un băiat, Alexandru, în vârstă de 23 de ani.

Citește și:

Close
Închide
  Close