MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Cristi Hrubaru: “Mama mă întreba și la 40 de ani când îmi găsesc un serviciu serios! «Te plătesc ăia să asculți muzică?»”

Distribuie

Cristi Hrubaru are, spune el, cea mai frumoasă slujbă: ascultă toată ziua rock și îi bucură și pe alții cu sugestiile sale muzicale, prin intermediul programelor de la Rock FM și Rock TV, posturile pe care le conduce. Mama lui era însă convinsă că jobul lui nu e unul serios.

Acasă, familist convins, cu nevastă și copil, pe stradă, călare pe motor, iar la muncă, rock DJ. Cristi Hrubaru e fericit că a reușit să-și transforme pasiunea din adolescență în profesie. Însă mama lui nu era. Din contră, până să se stingă, parcă tot aștepta ca fiul ei ”să se maturizeze” și să-și caute un loc de muncă ”serios”.

”Și la 40 de ani mama mă întreba când îmi găsesc altceva de făcut, o muncă serioasă, un serviciu ca lumea. «Te plătesc cei de acolo să asculți muzică?» – așa-mi zicea. Nu uita să mă întrebe și dacă, prin ceea ce fac, am convins pe cineva să-mi facă o carte de muncă. Am 47 de ani, muncesc la radio de un sfert de secol, dar pe mama nu am convins-o că tot ce fac, fac cu seriozitate și plăcere”, spune Hrubaru.

FOTO Cristi Hrubaru, dj-ul îndrăgostit de rock si motociclete

Rockerul a plecat pe drumul maturității ca marinar, convins că asta e chemarea lui. N-a apucat să bată însă mările și oceanele lumii, ci doar Dunărea, scurtă vreme, după care s-a prins că meseria nu-i vine mănușă. ”Am făcut Liceul de Marină cu un singur scop: după ce termin, să fug din țară. Dar am terminat în 1989, a venit Revoluția și nu am mai avut de ce să fug. Am rămas îmbarcat vreo nouă luni, după care am realizat că nu e de mine, deși am navigat doar pe Dunăre”, ne-a povestit el.

Spre mass-media a «cârmit-o» în 1993, iar soția lui a avut un rol deciziv în această decizie: ”Am cunoscut o tipă care lucra la Radio în Focșani și, tot așteptând-o în fața radioului, i-am cunoscut și pe cei de acolo. Cam așa am ajuns să lucrez la radio. Între timp, gagica mi-a devenit soție și eu am trecut de la fonotecă, prin montaj, către microfon”.

FOTO Cristi Hrubaru a facut Liceul de Marina


Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în….”

Comentarii