Mergi direct la conținut »
Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în....”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în....”

Actrița Ilona Brezoianu, răspuns acid la criticile Iuliei Albu: „Mă doare fix în….”

Actrița Ilona Brezoianu, cunoscută drept Luminița din „Las Fierbinți” sau Denisa din „Atletico Textila”, două dintre cele mai de succes seriale de comedie din România, a reacționat tranșant, după ce a fost criticată de Iulia Albu.

De Petre Dobrescu,

Ilona Brezoianu

Ilona Brezoianu a fost îmbrăcată în alb la Gopo

Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu a comentat în termeni negativi ținute pe care Ilona a purtat-o recent la Gala Premiilor Gopo. Când a aflat acest lucru, actrița a avut un răspuns antologic, postat public pe pagina sa de socializare: „Iulia Albu m-a desființat într-un articol, că, vezi Doamne, nu m-am îmbrăcat cum trebe la Gopo. Aș vrea să-i transmit pe această cale că mă doare fix în cur de părerea ei”, a scris dezinvolt actrița. La Gala Premiilor Gopo, ea a purtat o ținută albă, cu pantaloni largi, până în pământ.

Iulia Albu a comentat ținuta Ilonei și s-a ales cu un răspuns acid

La rândul lor, prietenii actriței au reacționat pe rețeaua de socializare. Cristi Grețcu (ex-Divertis) a fost la fel de categoric: „Ilona dragă, poți să-mi faci cu ocazia asta și mie două servicii?… Unu: să mă adaugi pe lista de durut în cur de opinia stimatei donșoare și Doi: să-mi plimbe găina până o să aibă stil … Mulțumesc anticipat!”. Actorul Vlad Bîrzanu a adăugat și el: „Eu ți-am zis să iei găina cu tine, da’ tu nuuu”, a scris acesta, făcând aluzie la pasărea care îi devenise la un moment dat animal de companie Iuliei Albu.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Cristian Grețcu s-a arătat la fel de ”impresionat” de părerea Iuliei Albu precum colega lui de breaslă, Ilona Brezoianu

Chiar dacă este o actriță tânără, Ilona se bucură atât de admirația publicului, cât și a specialiștilor. La doar 22 de ani a primit „Premiul pentru cea mai bună actriță” la Festivalul Zilele Teatrului Studențesc „În Culise”, iar un an mai târziu, în 2013, a luat premiul „Timică” la Gala Tânărului Actor Hop.


Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO

Close
Închide
  Close