Mergi direct la conținut »
Cum s-a fotografiat Anna Lesko în pat. "Parcă erai cântăreață cândva" Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a fotografiat Anna Lesko în pat. "Parcă erai cântăreață cândva"

Cum s-a fotografiat Anna Lesko în pat. „Parcă erai cântăreață cândva”

Cântăreața Anna Lesko a primit o mulțime de mesaje după ce s-a pozat dezbrăcată în pat.

Anna Lesko nu ezită să se fotografieze în cele mai provocatoare ipostaze. În cele mai noi fotografii pe care le-a postat pe contul său de Instagram, Anna lesko a pozat în pat.

Vedeta apare dezbrăcată, acoperindu-și părțile intime cu un prosop.

Imaginile au stârnit tot felul de comentarii din partea internauților.

„Îmi aduc aminte de tine. Parcă erai cântăreață cânvda”, „Arde, uite cum ardeț, Ești absolut senzațoională’, „Absolut minunată’, „A avut noapte grea”, „Nu înțeleg de ce postezi așa ceva!”, „ce rost mai are prosopul ăla acolo?”, „Doamne, mare și-e grădina!”, „Ce frumoasă!”, sunt mesajele primite de Anna Lesko de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Close
Închide
  Close