Mergi direct la conținut »
De când a albit Andreea Marin. N-ai fi bănuit că situația stă chiar așa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De când a albit Andreea Marin. N-ai fi bănuit că situația stă chiar așa

Andreea Marin a făcut o dezvăluire despre ea. Vedeta le-a spus fanilor săi că a albit încă de pe vremea când era adolescentă.

De Dana Aramă,

Andreea Marin, care de curând a vorbit despre o nouă sarcină, a început să aibă fire albe de la vârsta de 18 ani.

Andreea Marin, care trăiește o poveste de iubire cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia, s-a pozat cu o perucă grizonată și le-a făcut dezvăluirea prietenilor ei virtuali.

„Fugim de firele de păr alb, nu-i așa? Eu le am încă de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?!

Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă așteptam, dar e foarte interesantă și … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune „nu”. Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!” a afirmat Andreea Marin.

„Doamne ferește!!! Nu te-am recunoscut… Îți stă super bine! Omul frumos rămâne frumos oricum și cu orice”, i-a scris o admiratoare.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Close
Închide
  Close