Mergi direct la conținut »
Frații Dolănescu nu fac pace nici la 10 ani de la moartea tatălui lor! Vor fi două pomeni pentru Ion Dolănescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Frații Dolănescu nu fac pace nici la 10 ani de la moartea tatălui lor! Vor fi două pomeni pentru Ion Dolănescu

Frații Dolănescu nu fac pace nici la 10 ani de la moartea tatălui lor! Vor fi două pomeni pentru Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, va veni în România cu două zile înainte de împlinirea a zece ani de la moartea lui Ion Dolănescu (pe 19 martie). El va face parastasul separat de cel organizat de fratele său, Ionuț, cu care nu mai vorbește de ani buni.

De Ana Maria Păsat,

Dragoș Dolănescu a reușit să obțină o învoire de câteva zile pentru a veni în România, la zece ani de la dispariția tatălui său. Politicianul va organiza o slujbă religioasă pentru pomenirea părintelui său și va împărți pachete la cimitir.

„Voi veni în țară duminică, 17 martie, iar pe 19, chiar în ziua în care a murit tata, voi merge la cimitir pentru parastas. Ei (Ionuț și familia lui – n.r.) vor face pomana mai devreme, în sâmbăta dinainte. Noi de 10 ani nu mai suntem o familie”, ne-a mărturisit Dragoș.

«A vrut să plece din spital, să moară pe scenă»

Dragoș, căruia gândul îi fuge adesea la tatăl său, a povestit pentru Libertatea că Ion Dolănescu era atât de pasionat de profesia lui, încât sănătatea trecea adesea pe planul doi. La fel s-a întâmplat și înainte să moară:

„În decembrie și ianuarie fusese foarte bolnav. Avea probleme cu ficatul, cu rinichii și cu inima. Toată luna februarie am avut grijă de el, pentru că venisem special în țară când mi s-a spus că nu se simte bine. Tata era internat, îi era foarte rău și a vrut să se externeze ca să cânte și să moară pe scenă, la spectacolul pe care-l avea atunci Nicolae Botgros! Apoi, la începutul lui martie, eu am plecat spre Costa Rica. Chiar tata m-a trimis acasă, la familia mea. Mi-a zis că se simte bine, că se recuperează și ne vedem toți în vacanță. Dar nu am mai apucat”.


CITEȘTE ȘI:

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Close
Închide
  Close