Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Elena Gheorghe a vorbit despre varianta de a avea al treilea copil. ”Ne vom bucura de el...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Elena Gheorghe a vorbit despre varianta de a avea al treilea copil. ”Ne vom bucura de el...”

EXCLUSIV/ Elena Gheorghe a vorbit despre varianta de a avea al treilea copil. ”Ne vom bucura de el…”

Elena Gheorghe e mamă a doi copii, are cam tot ce-și dorește și, în prezent, nu și-a propus să le mai facă micuților încă un frățior sau o surioară. Totuși, spune vedeta, ”dacă Dumnezeu vrea, îl vom primi cu bucurie.”

De Ana Maria Păsat,

Are pereche, un băiețel și o fetiță, exact așa cum și-a dorit. Elena Gheorghe e mamă a doi copii și trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale.

Micuții îi cam ocupă tot timpul, în afara concertelor, ceea ce o face extrem de fericită. Cum însă nu-i deloc ușor să ai grijă de doi copii în condițiile în care ai și un job care presupune multe deplasări, artista a apelat la ajutorul aceleeași bone, care a crescut-o și pe ea, sora și fratele său, atunci când erau mici.

”De Amelie are grijă doamna Ana, cea care m-a crescut pe mine şi pe fraţii mei. Îi citeşte poveşti, îi cântă”, a mărturisit artista pentru Libertatea.

Elena Gheorghe și soțul ei, nași de botez. Ce rochie frumoasă a purtat artista

Elena Gheorghe, nemachiată la 3 săptămâni după ce a născut pentru a doua oară. Cât de bine arată artista. “Nu-mi vine să cred”

 

Elena a mai spus că adoră copiii, în general, dar în acest moment nu mai ia în calcul să devină din nou mamă. Asta și pentru că are exact ce și-a dorit.

”Dacă Dumnezeu vrea să avem trei copii, ne vom bucura de trei, dacă vrea doi, ne bucurăm de doi. Dacă nu aveam pereche, poate ne mai gândeam la unul. Momentan însă, nu am luat în calcul acest aspect”, a adăugat vedeta.

A revenit la greutatea inițială imediat după naștere

Altfel, Elena Gheorghe se poate considera o norocoasă și pentru că nu a avut nevoie de vreo dietă specială pentru a-și recăpăta silueta după ce a devenit mamă pentru a doua oară, la mijlocul lunii iulie. Ea a revenit la greutatea inițială imediat după ce a născut. Mai mult chiar, s-a îngrășat un kilogram după!

”Nu fac nimic special să mă mențin. Sunt o mamă cu doi copii foarte activi. Pot spune chiar că m-am îngrășat un kilogram după ce am născut”, a precizat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ La opt ani de la divorț, Simona Florescu l-a dus iar pe Dichiseanu în vizită la părinți

Close
Închide
  Close