MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2013 10:01 , de Magdalena Duru

Ellie White se menține în formă cu regimul Victoriei Beckham

Distribuie

În doar o lună şi jumătate după ce a născut, Ellie White a reuşit să slăbească rapid şapte kilograme, cât a acumulat în timpul sarcinii.

Medicii mi-au recomandat multe vitamine în perioada după naştere şi mi-au dat undă verde să revin la stilul vegetarian de dinainte. În perioada naşterii a trebuit să mănânc carne slabă, pentru nutriţia complex a copilului, însă acum mă limitez doar la fructe, legume şi seminţe. Am descoperit că îmi fac bine sucurile de broccoli, ţelină şi morcovi. Conţin numeroase vitamine şi fier, mă simt mai tonică şi am energie toată ziua. Este o metodă încercată şi de Victoria Beckham, care a dat rezultate imediat', declară Ellie White.

Ellie White şi-a propus ca abia după botez, după cea de-a treia lună de viaţă a băiatului ei, să revină pe scenă şi să lanseze noi proiecte. În prezent, în timpul în care cel mic doarme, Ellie se retrage în altă cameră şi compune piese noi. În paralel, îşi desenează noi costumaţii de scenă, astfel încât din luna martie să revină în forţă în activitatea ei muzicală.

Am o ambiţie de fier. Chiar dacă în prezent Mihai îmi ocupă aproape tot timpul zilei, asta nu mă opreşte să nu îmi fac planuri şi să pregătesc totul în cele mai mici detalii', adaugă artista.

Ellie White a adus pe lume un băieţel pe 28 noiembrie, anul trecut. Artista va organiza botezul lui Mihai în luna martie, cel mai probabil în Braşov, oraşul ei natal unde şi locuieşte de când a născut.

Citește mai multe despre Ellie White și Victoria Beckham pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii