Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Secretul dureros pe care l-a descoperit Amalia Enache în Ajunul Crăciunului: “A fost dramatic, am plâns. M-am simțit trădată”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Secretul dureros pe care l-a descoperit Amalia Enache în Ajunul Crăciunului: “A fost dramatic, am plâns. M-am simțit trădată”

EXCLUSIV / Secretul dureros pe care l-a descoperit Amalia Enache în Ajunul Crăciunului: “A fost dramatic, am plâns. M-am simțit trădată”

Amalia Enache a avut parte de o copilărie frumoasă, părinții ei fiind atenți la toate detaliile legate de celebrarea sărbătorii Nașterii Domnului. Ca orice copil, vedeta era fascinată de toate darurile pe care simpaticul Moș Crăciun i le aducea an de an. Până într-o zi, când a descoperit un secret dureros, care a făcut-o să izbucnească în lacrimi.

Amalia Enache îl aștepta cu nerăbdare pe darnicul Moș Crăciun, care reușea să o surprindă an de an. “La mine, Moș Crăciun aducea nu doar cadourile, ci întreg bradul. Mă trezeam dimineața și el venise cu toată minunea aceea de brad, cu globurile, cu beculețele”, își amintește cu drag știrista Pro TV. Bucuria ei s-a spulberat însă în doar câteva secunde când, fără să vrea, a aflat un secret dureros.

“Am prins părinții într-o noapte împodobind bradul. I-am văzut prin ușa deschisă, am văzut ce fac, am văzut că nu e Moș Crăciun și că ei fac asta, îmi amintesc perfect momentul. A fost dramatic. Am plâns. M-am simțit foarte trădată. A fost prima dată în viața mea când m-am simțit așa. M-au văzut, au încercat să mă liniștească, să îmi spună că Moșul nu a avut timp să termine bradul. Nu a fost chip! M-am prins și încontinuu le-am spus:«De ce m-ați mințit? Că eu nu vă mint niciodată! Așa ne-am înțeles: că nu ne mințim niciodată!» Eram destul de mică, aveam 5-6 ani. Am fost foarte dezamăgită, pentru că, până în punctul acela, chiar credeam că părinții mei nu m-au mințit niciodată cu nimic, nici măcar cu un lucru frumos”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Enache.

Amalia Enache, la Gala Elle Style Awards 2017

Amalia Enache, la Gala Elle Style Awards 2017

“Alma trebuie să creadă în Moș Crăciun!”

În prezent, vedeta Pro TV se bucură din plin de sărbători și are grijă ca fiica ei, Alma, să cunoască tradițiile. Așa că, la rândul ei, în calitate de mamă, se străduiește să recreeze atmosfera de basm prezentă și în copilăria ei. Va avea însă grijă ca fiica ei să afle la momentul potrivit adevărul despre Moș Crăciun. “Nu știu, pentru că este atât de frumoasă perioada asta, de imaginație, trebuie și ea să creadă în Moș Crăciun și o să las cum ne duce viața, până în punctul în care o să simt că e nevoie să știe adevărul. Nu îmi fac planuri, dar la început pornesc așa cum pornesc toți copiii: așteptându-l pe Moș Crăciun”, ne-a spus Amalia Enache.

Vedeta Pro TV a petrecut Crăciunul împreună cu finii săi

Amalia Enache a botezat 6 copii, așa că pentru ea a devenit deja o tradiție să își invite la masă toți finii, considerând Crăciunul drept sărbătoarea copiilor.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

“Finii mei sunt în continuare o parte foarte importantă din familia mea. Am fini de toate vârstele, cea mai mare fină are 11 ani, deja se duce spre adolescență, cel mai micuț a împlinit un an și i-am tăiat, recent, moțul. Îmi place să fim o familie numeroasă”, a precizat prezentatoarea știrilor Pro TV.

Amalia Enache, cuvinte emoționante după ce mama ei a murit.

Ea iubește atât de mult copiii, încât se ocupă ca fiica ei în vârstă de un an și 5 luni să aibă mereu parteneri de distracție.

“La noi, de când se întunecă foarte devreme și nu mai putem ieși în parc, în fiecare seară e măcar un copil invitat să se joace. Alma crește în bucurie, de aceea cu frații nu știu dacă va simți sau nu nevoia, că am grijă să aibă copii mulți. Sunt dintre fini, prieteni și vecini. Mi se pare foarte drăguț că eu o iau pe ea în multe locuri în care sunt adulți, dar o simt foarte bucuroasă în preajma copiilor și îmi place să îi ofer asta, și avem acolo loc de joacă. Eu sunt relaxată, pot să strâng cu mare răbdare după toți copiii și tot. Îți dai seama cum e că avem de toate vârstele, dar e cel mai frumos din lume. Alma e foarte fericită să avem copii în vizită”, ne-a povestit Amalia Enache.


Citeste si:

EXCLUSIV/De când e mamă, Amalia Enache a renunțat la ritualurile de frumusețe.”Totul a devenit mult mai rapid”

 

Close
Închide
  Close