Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Margherita s-a lăsat de pop și dance și s-a lansat cu propriul taraf! ”E datoria mea să duc mai departe tradiția”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Margherita s-a lăsat de pop și dance și s-a lansat cu propriul taraf! ”E datoria mea să duc mai departe tradiția”

EXCLUSIV/Margherita s-a lăsat de pop și dance și s-a lansat cu propriul taraf! ”E datoria mea să duc mai departe tradiția”

După ani în care și-a încercat norocul în mai multe genuri muzicale în vogă, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, Margherita, s-a întors tot la genul muzical care i-a făcut populari pe ai săi părinți, muzică lăutăreasca și balcanică.

De Florian Gheorghe,

Odată cu lansarea noii sale melodii -”Tu știi ce vreau”- Margherita și-a prezentat noua sa față artistică, ca solistă de muzică balcanică, acompaniată de propriul taraf, rețetă sigură, știută și testată în ani buni de părinții săi. ”Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacțiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie și zâmbetul pe buze cu muzica populară și balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiția familiei mele”, spune Margherita despre concluzia la care a ajuns după aventura sa în lumea muzicii de club, aceea de a nu se depărta tradiția muzicală purtată de părinții săi, printre cei mai cunoscuți lăutari din Clejani.

”Nu mai sunt ”fata lu mama si a lu tata”, sunt ”Margherita de la Clejani” și cânt cu propriul taraf”

”Va fi un show nou,  complet, cu ținute vestimentare și motive populare stilizate, create special pentru mine, cu dansatoare și coregafii spectaculoase, cu elemente de decor și recuzită. Va fi o nebunie frumoasă”, își descrie încântată solista noul său spectacol în calitate de ”șefă” de taraf, proiect pe care îl pregătește de ceva vreme.  Tu știi ce vreau este o piesă foarte dragă sufletului meu și am ales să o lansez de Mărțișor pentru că este un simbol al focului și al luminii, al soarelui, un simbol al primăverii care vine şi al speranţei. Este un simbol al renaşterii şi dăruit celor dragi le aduce noroc. Așa și cu piesa mea, îmi doresc să le poarte noroc tuturor celor care o ascultă și să le bucure sufletul”, ne-a declarat Margherita.

Margherita, fiica Clejanilor, s-a lansat cu propriul taraf

”A venit timpul să mă dezvolt ca artist și să-mi urmez propria carieră. Îmi doresc un repertoriu complex, diversificat și iubit de public. Provin dintr-un mediu în care muzica înseamna viața. Am susținere din partea părinților mei, am o zestre. E drept, mă tot lovesc de cliseul ” fata lu mama și a lu tata”, ca și alti artiști din familii muzicale.  Cânt de mică și cred ca e de datoria mea sa duc mai departe tradiția. Nu mai sunt ”fata lu mama si a lu tata”, sunt ”Margherita de la Clejani” și cânt cu taraful”,  zice plină de hotărâre  fiica Vioricăi. Margherita cântă de la 5 ani și de la 12 ani își însoțește părinții la petreceri sau evenimente.

CITESTE SI: VIDEO EXCLUSIV/Nicoleta Nucă are un nou iubit, însă îl ține cam …secret. Brunet, discret, loial, toboșar!

Close
Închide
  Close