Mergi direct la conținut »
Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, se alătură echipei lui Nea Mărin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, se alătură echipei lui Nea Mărin

Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, se alătură echipei lui Nea Mărin

Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, se alătură echipei lui Nea Mărin. Cea de-a cincea ediție a reality show-ului de  luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, este una presărată cu nenumărate surprize. Cele patru vedete invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului și a terasei de pe malul Mării Negre – surorile Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu, vor avea parte de un ajutor nesperat.

Săptămâna acesta se schimbă echipa de lucru şi abordarea ei. Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, i se va alătura Marlenei în bucătăria restaurantului condus de Nea Mărin, pentru a menţine afacerea profitabilã. „Mi-era dor de Fernando, pentru că noi am avut momente frumoase împreunã. Am fost cu el în echipã la Chefi la cuţite, am fost bucuroasă să-l pot ajuta. Mă bucur şi că a venit aici, dar mi-e şi fricã. El are motivaţie dar nu e  de ajuns. E un băiat extraordinar, dar greul tot pe mine va fi!”, a declarat Marlena.

Ba mai mult, aceasta a ţinut sã îi precizeze încă de la început: „Tu ştii cât e de muncã aici, Fernando? Avem delivery, la ora 12 mâncarea trebuie sã fie gata, apoi trebuie sã ne pregãtim pentru searã. La Nea Mărin în bucătărie e program non-stop!”, i-a mai spus aceasta. Cum se va descurca Fernando şi dacă va reuşi Nea Mãrin, cu ajutorul noii formule de lucru, să menţină afacerea profitabilă, rămâne de vãzut în cea mai nouă ediţie „Poftiţi la Nea Mărin”, difuzatã luni şi marţi, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și

EXCLUSIV/ Horațiu Mălăele, sărbătorit la teatru cu slană, ceapă și prosecco! (VIDEO)

 

Close
Închide
  Close