MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

GESTUL NEAŞTEPTAT FĂCUT DE BARACK OBAMA la ÎNMORMÂNTAREA LUI NELSON MANDELA! Toţi AU COMENTAT ASTA!

Distribuie

Faptul că pentru câteva momente Barack Obama nu a mai fost atent la ceremonia de înmormântare şi a făcut ceva ce pentru mulţi dintre noi reprezintă o ... distracţie nu a fost trecut cu vederea de presa internaţională.
Preşedintele Statelor Unite ale Americii, care a stat în tribunele stadionului FNB, din Johannesburg (unde a avut loc ceremonia funerară a lui Nelson Mandela), alături de premierul britanic, David Cameron, şi de şefa Executivului danez, Helle Thorning Schmidt, şi-a luat un răgaz să realizeze un ... "selfie", împreună cu cei doi.
Vizibil relaxat, zâmbind şi preocupat de realizarea imaginii, Obama a fost surprins de fotografii prezenţi la tristul eveniment, iar la scurt timp imaginile au făcut înconjurul planetei.
Presa a comentat intens faptul că însuşi preşedintele Statelor Unite a fost curpins de febra fenomenului "selfie", la mare modă în ţările din Occident şi nu numai, şi că a făcut un astfel de gest la o ceremonie atât de sobră.

UITE AICI MOMENTUL ÎN CARE OBAMA ÎŞI FACE POZELE BUCLUCAŞE!

Ce este „selfie”?

„Selfie” reprezintă  un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil şi publicat apoi online pe reţelele de socializare. De altfel, pentru că este un fenomen răspândit în întreaga lume, „selfie” fost ales cuvântul anului 2013.
Nelson Mandela a murit pe 5 decembrie, la vârsta de 95 de ani, la domiciliul său din Johannesburg. Lider al luptei persoanelor de culoare împotriva regimului rasist care se străduia să instituţionalizeze segregaţia în Africa de Sud, Nelson Mandela, în vârstă de 95 de ani, a petrecut 27 de ani în detenţie, în perioada 1964-1990.
Citeşte şi:

  • Peste 50 de şefi de stat şi de guvern, la funeraliile lui Mandela
  • OBAMA A ÎNCREMENIT: „Nu îmi pot imagina viaţa fără exemplul lui Nelson Mandela”

 
 

Citește mai multe despre Barack Obama și Nelson Mandela pe Libertatea.

Comentarii