Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină ține în fiecare vară cure cu fructe: “Efectele se văd imediat la față, întinerești!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină ține în fiecare vară cure cu fructe: “Efectele se văd imediat la față, întinerești!”

Ioana Ginghină ține în fiecare vară cure cu fructe: “Efectele se văd imediat la față, întinerești!”

Ioana Ginghină ține în fiecare vară cure cu fructe, ca să arate și să se simtă bine în pielea ei. Actrița susține că aceste detoxifieri au un efect uimitor asupra pielii sale.

Ioana Ginghină își supune organismul în fiecare vară cel puțin unui detox. Nu merge la vreo clinică de renume pentru a urma vreun program personalizat, ci consumă acasă doar fructe. Actrița susține că aceste obiceiuri sunt benefice pentru ea și le urmează cu strictețe.

“Eu în fiecare an fac cure cu cireșe și cu pepene, plus că țin cam toate posturile, dar în postul Paștelui și al Crăciunului, fac o săptămână și un detox numai de lichide. Astea sunt curele pe care le țin orice ar fi, nu se pune problema. Nu le țin neapărat pentru slăbit, cât le țin pentru detoxifiere, pentru un restart al corpului”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină consumă 10 zile doar pepene

Soția lui Alexandru Papadopol este foarte conștiincioasă și nu cedează niciunei ispite culinare, din momentul în care începe treaba. În plus, este mulțumită de rezultatul pe care consumul de fructe zile în șir îl are asupra corpului și chipului ei. “Efectele se văd imediat la față, întinerești, tenul e mult mai frumos. Am observat la oameni care țin regimul Ducan că se îngălbenesc la față, sunt mai căzuți, așa… Întotdeauna, după un detox, arăți foarte bine la față, slăbești frumos”, ne-a explicat ea.

Deși sunt nutriționiști care spun că cireșeleîngrașă , Ioana Ginghină susține că nu s-a confruntat cu o astfel de situație.

“Timp de 3 zile mănânc cireșe. Pe zi, consum maximum 2 kg de cireșe, dar nu îmi pun o limită. Niciodată nu m-am îngrășat de la cireșe și nu știu dacă cineva care a mâncat doar cireșe s-a îngrășat. Cura cu pepene durează 10 zile, dar îmi este și mai ușor să o țin, parcă mă satur mai bine”, a mai spus actrița.

Actrița și soțul ei, Alexandru Papadopol, sunt vegetarieni de anul trecut. Decizia a fost una firească, după ce fiica lor, Ruxandra i-a anunțat că nu mai consumă carne. Prin urmare, acest aliment a fost scos din meniul lor, fără ca vreunul dintre ei să facă efort.


Previziuni Urania pentru perioada 9 – 15 iunie. Mercur va intra în zodia Racului. Venus va intra în zodia Leului. Lună Nouă în Gemeni

Close
Închide
  Close