Mergi direct la conținut »
Iubitul lui Brigitte Sfăt a reacționat după imaginile incendiare dintre brunetă și Florin Pastramă. „Sunt scârbit”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Iubitul lui Brigitte Sfăt a reacționat după imaginile incendiare dintre brunetă și Florin Pastramă. „Sunt scârbit”

Iubitul lui Brigitte Sfăt a reacționat după imaginile incendiare dintre brunetă și Florin Pastramă. „Sunt scârbit”

Situația a scăpat de sub control la Ferma. Florin Pastramă este hotărât să o cucerească pe Brigitte și nu ezită să aibă momente tandre cu aceasta în fața celorlalți colegi. Iubitul brunetei însă, recunoaște că nu se aștepta ca aceasta să le pună relația în pericol.

Florin Pastramă și fosta soție a lui Ilie Năstase au dormit îmbrăţişaţi, apoi el a continuat cu apropouri insinuante şi apelative de genul ”iubirea mea”.

Astfel că telespectatorii  au avut parte de scene incendiare, presărate cu erotism, un moment în care Pastramă se aşază peste fosta nevastă a lui Ilie Năstase ca să îi facă masaj, îşi spun vorbe şoptite și se tachinează.

Corneliu, iubitul lui Brigitte a avut prima reacție după ce imaginile s-au difuzat. Acesta  locuieşte momentan în casa din Pipera a lui Brigitte şi are grijă de cei doi copii ai ei, Robert şi Sarah.  „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus acesta potrivit Click.

Brigitte a fost căsătorită de trei ori. Aceasta a fost măritată cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj și Octavian Sfăt. Despre separarea de Ilie Năstase i-a făcut Brigitte Sfăt confesiuni lui Carmen Negoiță la show-ul Ferma, difuzat de Pro TV. Vedeta a izbucnit în lacrimi.

Citește și

Satele românești sunt la distanță de câteva sute de lei de civilizație. Țăranii nu-și permit să renunțe la WC-ul din fundul curții. „Canalizare? E pentru cei cu bani, cu putere…”

 

 
 
Close
Close
Închide