Mergi direct la conținut »
Keanu Reeves, de la "Matrix" la "Toy Story". Actorul are un rol în partea 4-a a filmului de animație
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Keanu Reeves, de la "Matrix" la "Toy Story". Actorul are un rol în partea 4-a a filmului de animație

Keanu Reeves, de la „Matrix” la „Toy Story”. Actorul are un rol în partea 4-a a filmului de animație

Actorul canadian Keanu Reeves, protagonistul trilogiei "The Matrix", va face parte din distribuţia celui de-al patrulea film al francizei de animaţie "Toy Story (Povestea Jucăriilor)".

Dezvăluirea a fost făcută de actorul american Tim Allen, care asigură vocea personajului Buzz Lightyear în această serie de filme animate produse de Disney.

Invitat în emisiunea de televiziune „The Tonight Show with Jimmy Fallon”, Tim Allen nu a intrat în detalii, însă a precizat că Reeves are „un rol mare”, înainte de a face o serie de gesturi cu degetele pentru a sugera o jucărie de mici dimensiuni.

Tim Allen, care a interpretat personajul Buzz încă din primul film al seriei, apărut în 1995, a declarat în aceeaşi emisiune de televiziune că a fost extrem de emoţionat atunci când a filmat ultima scenă pentru acest lungmetraj.

Tim Allen, în vârstă de 65 de ani, a devenit celebru graţie rolului său din serialul american „Home Improvement”.

Filmul „Toy Story 4”, care va fi lansat pe marile ecrane pe 21 iunie 2019, a fost conceput ca o continuare a precedentului opus din această serie de succes, „Toy Story 3”, apărut în anul 2010.

Un trailer al noului film, lansat la începutul acestei luni, a confirmat că Tom Hanks revine în franciză sub forma personajului Sheriff Woody, iar Joan Cusack revine la rândul ei sub forma personajului Jessie.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Alături de Woody, în „Toy Story 4” vor reveni şi alte personaje îndrăgite, precum Mr. Potato Head, Rex, Hamm şi Slinky Dog. Un nou personaj, o furculiţă cu doi ochi mari, al cărei nume este Forky, va face parte din distribuţie.

Filmul „Toy Story” a fost lansat în 1995 şi a fost primul lungmetraj de animaţie a cărui grafică a fost realizată integral pe computer, pelicula primind trei nominalizări la premiile Oscar, amintește Agerpres.

Recent, Keanu Reeves și-a speriat fanii cu look-ul său. Vezi cum arăta actorul!


Citește și… Previziuni Urania pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018. Neptun revine la mersul direct


 

Close
Închide
  Close