Fiul în vârstă de 72 de ani al lui Nicolae și Elena Ceaușescu este unicul copil rămas în viață al cuplului dictatorial înlăturat de la putere în 1989, iar apropiații săi au declarat că nu are pretenții materiale de la statul român.

Dar Tetelu nu-l crede.

„Băi, da de ce să nu ceară să i se retrocedeze și Casa Poporului, că doar tătică-su a ridicat-o, nu?! Să se mute acolo cu Corbu și Sarona, câinii favoriți ai familiei Ceaușescu, să stea la curte, că n-au loc în vilele în care a stat după revolutie!”, a comentat umoristul, care adaugă:

”L-aș vătăma pe Valentin Ceaușescu să stea într-un apartament confort 2 sau 3 – cum stateau românii aduși de marele cârmaci de la sat la oraș. Și să i se dea apă caldă de la 9 la 10 seara – să vadă și el cum era. Și să i se taie și curentul de două-trei ori pe zi, să stea pe tableta la lumânare. La zece grade, desigur, cât era temperatura în apartamente pe vremea lui Ceaușescu”!

Urmăriți VIDEO INTEGRAL!

Citeşte şi:

Libertatea lui Tetelu | Un mesaj pentru toți cei care cred că Daniela Crudu ”a meritat-o”!

Tetelu și gardurile de la liniile de tramvai. „Ce și-a zis Orban: «În București sunt peste un milion de mașini – deci dacă zic să dărâmăm gardurile la tramvaie o să fie votat PNL-ul la greu!»”

La Libertatea lui Tetelu, despre alungarea srilankezilor din Ditrău. ”Dar când vin thailandezele să muncească în România, nu ne mai revoltăm?”

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni