Mergi direct la conținut »
Mara Bănică, după eliberarea lui Cristi Borcea. "Multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mara Bănică, după eliberarea lui Cristi Borcea. "Multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență"

Mara Bănică, după eliberarea lui Cristi Borcea. „Multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență”

Mara Bănică a făcut un scurt comentariu după eliberarea din închisoare a omului de afaceri Cristi Borcea.

De Dana Aramă,

Jurnalista Mara Bănică a postat un mesaj, în mediul online, imediat după ce Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare.

„L-au eliberat pe Borcea, ceea ce mă determină să cred că multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență…”, a comentat jurnalista Mara Bănică pe contul său de socializare.

Primele declarații ale lui Cristi Borcea după ce a fost eliberat din închisoare. Valentina Pelinel a fost nedezlipită de el

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare după aproape patru ani și jumătate petrecuți în spatele gratiilor. Omul de afaceri fusese condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. La ieșirea din penitenciarul Jilava, Cristi Borcea a fost așteptat de actuala sa iubită, fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băiat pe nume Milan.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Close
Închide
  Close