Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere desculță, în propria grădină / VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere desculță, în propria grădină / VIDEO

EXCLUSIV/ Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere desculță, în propria grădină / VIDEO

Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere desculță. Reper de autenticitate și valoare în muzica populară, artista, care a împlinit 63 de ani, a organizat o petrecere în curtea casei sale, aflată lângă lacul bucureștean Grivița. 

De Florian Gheorghe,

Exact ca-n scenariile videoclipurilor ce însoțesc melodiile folclorice, “s-a vărsat” carul cu vedere în grădina Mariei Dragomiroiu! Au ținut să-i cânte “La mulți ani!” și să-i umple grădina flori Fuego, Irina Loghin, Alesis (Alina și Romeo Negoiasa), Vali Vijelie, Paul Stângă și mulți, mulți alții. A fost o petrecere câmpenească, dar mesele au gemut de mâncăruri fine – de la pește oceanic și fructe de mare și diverse cărnuri și legume preparate la grătar pentru zecile de invitați.

Iar sărbătorita… atât de relaxată s-a simțit, încât s-a “scuturat” de orice protocol și a petrecut desculță pe gazonul din curte, un colț de rai de care se îngrijește personal! Gestul său a fost aplaudat de invitații care i-au fost alături în ziua în care inconfundabila solistă a împlinit 63 de ani.

Maria Dragomiroiu și-a sărbătorit ziua de naștere desculță, în propria grădină. I-au venit invitați chiar și din Statele Unite!

Inconfundabila solistă a avut parte la petrecerea aniversară și de câțiva prieteni veniți special din Statele Unite ale Americii, țară în care ea a concertat de multe ori și pe care a vizitat-o alături de organizatorul de evenimente Bebe Mihu, care de aproape trei decenii îi este și soț, și impresar.

“Sunt legată energetic de pământ. Acasă, în curte, dar și în locul unde am copilărit, în livada mea din Ionești, Vâlcea, îmi place să pășesc desculță. Este raiul nostru de la țară. Din păcate, nu ne bucurăm de el decât câteva zile pe an”, ne-a declarat sărbătorita, a cărei bucurie supremă a fost că la petrecerea ei s-a adunat toată familia ei, lucru care se întâmplă rar…

Cea mai fericită a fost interpreta când în jurul ei s-au grupat Daniel (4 ani), Ana (8 ani), Maria Alexandra (9 ani) și Ilinca în vârstă de 13 ani, nepoții dăruiți de Ileana și de Mircea, cei doi copii ai Mariei și ai lui Bebe.

Maria Dragomiroiu a avut mulți invitați, cunoscuți sau nu, la petrecerea de ziua ei. Aici, sigur îl recunoașteți, în mijloc, pe cântărețul de manele Vali Vijelie


EXCLUSIV/ Top 5 cei mai avuți rockeri din România. Cornel de la Vunk, Bittman și Tavi Colen sunt ”premianții”!

Close
Închide
  Close