Mergi direct la conținut »
Mihai Călin, sancționat de Ion Caramitru, directorul Teatrului Național. De la ce a pornit scandalul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Călin, sancționat de Ion Caramitru, directorul Teatrului Național. De la ce a pornit scandalul

Mihai Călin, sancționat de Ion Caramitru, directorul Teatrului Național. De la ce a pornit scandalul

Mihai Călin a primit averstisment scris de la Ion Caramitru, directorul Teatrului Național din Capitală, din cauza unor replici în plus pe care le-a spus într-o piesă.

De Dana Aramă,

Mihai Călin, care a mărturisit că este o persoană foarte credincioasă, este în conflict cu directorul teatrului Național din Capitală, Ion Caramitru.

Actorul, angajat al instituției mai sus-menționate, a fost sancționat de Ion caramitru cu un avertisment scris.

Iată cum s-a ajuns ca Mihai Călin să fie sancționat: În timpul reprezentației piesei „Furtuna”, jucată în limba română la un festival din Salonic, a început să improvizeze, spunând niște replici în limba engleză care nu erau în scenariu, lucru care s-a repetat și a doua zi.

Întrebat care a fost replica care a stârnit atâta vâlvă, Mihai Călin a explicat:

„Erau multe. Mici dialoguri cu publicul. Dar cireașa de pe tort a fost „This motherfucker hates the smockers”. De fapt, I s-a spus, că n-a auzit-o și a luat-o personal. Asta, pe fondul unor luări de poziție pe care le-am avut prin ședințe. E doar un pretext. Regizorul l-a rugat să nu mă sancționeze dar The manager a uitat sa menționeze asta. În spectacol, tot ce se întâmplă cu mine descrie relația Prospero-Caliban”.

„Am fost la comisia de disciplină și am explicat. Degeaba. Nu mai contează”, a mai spus Mihai Călin, care a fost la un pas să se ia la bătaie cu Claudiu Bleonț pentru un câine.


Citește și: REPORTAJ. Viața ca o partitură. Soprana care a râs în fața morții pentru a plânge pe scenă


 

Close
Închide
  Close