Mergi direct la conținut »
Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon. A plecat din echipa Războinicilor chiar de ziua ei. „Este un moment dureros”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon. A plecat din echipa Războinicilor chiar de ziua ei. „Este un moment dureros”

Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon. A plecat din echipa Războinicilor chiar de ziua ei. „Este un moment dureros”

Chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani, Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon, după ce a pierdut duelul cu adversara ei, Corina Petruț. Sportiva din Arad a fost nominalizată de colegii din echipa Războinicilor deoarece nu știe să înoate.

La ediția de duminică, 14 octombrie, Corina Petruț a fost nominalizată ca fiind cea mai slabă jucătoare a acestei săptămâni de către Ana Maria Otvos. Echipa Războinicilor a nominalizat-o în mod unanim pe Naomi Muscă (foto) să intre la duel împotriva Corinei Petruț.Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon

Naomi a pierdut însă în fața adversarei sale, fiind eliminată din concurs.

„E ciudat să concurezi cu o persoană dragă. E ca și câțnd concurezi cu o soră. Emoțiile sunt foarte mari, încercam să ne ajutam, ne spuneam „baftă” de fiecare dată. Sunt niște sentimente amestecate. E fericire că rămân și tristețe pentru că Naomi pleacă. E ciudat”, a spus Corina Petruț, conform wowbiz.

Naomi Muscă a fost eliminată de la Exatlon

Războinicii au considerat că Naomi aduce un mare dezavantaj echipei pentru că nu știe să înoate.

„Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că am ajuns până aici. Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudată este că s-a întamplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Razboinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată”, a spus şi Naomi plâgând.

Tânăra a fost la un pas de a se îneca, iar salvamarii au intervenit de urgență, pe 31 august, în a doua ediție a emisiunii Exatlon de la Kanal D.

Naomi Muscă este din comuna Șiria, judetul Arad. Tânara a facut atletism, handbal vreme de 7 ani, după care s-a reorientat către fotbal, sport pe care l-a practicat timp de 2 ani. Este pasionată de fitness, de atletism și adora să participe la concursuri montane sau alergări. Cel mai mult a alergat 40 de kilometri.

sursă foto: Kanal D


Citește și Povestea femeii care a supraviețuit miraculos după ce a stat 24 de ore într-o fântână. A mers singură după ce salvatorii au scos-o din adâncul pământului


 

Close
Închide
  Close