MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2018 10:08

Noi declarații ale tatălui Mădălinei Manole. „Nu am nicio încredere că fata mea a scris așa ceva”

Distribuie

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a făcut noi declarații despre momentul în care celebra lui fiică s-a stins din viață și despre cum au decurs lucrurile ulterior.

S-au împlinit opt ani de la dispariția celei care a fost cântăreața Mădălina Manole. Artista  a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, din mariajul lor rezultând un băiețel, Petru Mircea junior.

Tatăl Mădălinei Manole nu-și poate reveni nici acum după dispariția fiicei sale.


Ion Manole a intrat în direct prin telefon la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, unde a comentat din nou pe marginea morții fiicei sale și despre cum s-a desfășurat ancheta.

„Vă amintiți că timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat fiica mea prin America.

Am aflat următoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Mădălinei și s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru că o firmă americană se ocupa de gestionarea lui.
Le-am zis: nimeni nu a fost curios să vadă ce conținea calculatorul fiicei mele? Dacă fiica mea era o spioană sau ceva? Deci nu ne-a lăsat SRI-ul…

…M-am gândit ce anume s-a luat din casa fiicei mele…telefonul nu, calculatorul nu. Acolo pe telefon era un mesaj scris de fata mea, dar netrimis. Am fost cu un pas în fața lor și am mers la firma de leasing de la care avea Mădălina telefonul. Ultimul mesaj a fost la 2:30, iar până la ziuă, liniște. Iar la ziuă, când ea era moartă în hol, cineva a dat telefon pe un număr.

Telefonul ăla se ia în laborator, pentru a se vedea amprentele, pentru a vedea dacă sunt ale fiicei mele, dacă s-a vorbit după el, dar nu au făcut-o. Nu am nicio încredere că fata mea a scris așa ceva!

În așa-zisul testament ne ruga pe noi să îl iubim pe soțul său, că nu e el vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, ne spunea să vindem tot, casă, terenuri, tot ce se poate vinde, pentru a avea noi bani pentru creșterea copilului. Ăștia nu au găsit acest testament!

Tot dosarul este o înșiruire de declarații care se bat cap în cap, ce au căutat ăștia două ore în casa ei? Cred că au furat caseta de valori, că nu am găsit-o niciunde”, a spus Ion Manole, potrivit spynews.


Citește și: EXCLUSIV/ Prizonieri în Iad. Am petrecut o zi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, printre medici și pacienți (VIDEO)


 

Citește mai multe despre ion manole, ancheta, Declarații, sinucidere și tata pe Libertatea.

Comentarii