Mergi direct la conținut »
Noi detalii din divorțul dintre Bianca Rus și Antonio. Au făcut juma-juma darul de nuntă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Noi detalii din divorțul dintre Bianca Rus și Antonio. Au făcut juma-juma darul de nuntă

Antonio, soțul Biancăi Rus, a oferit detalii noi din relația cu acesta. Bărbatul a vorbit despre divorț și partaj și a mărturisit că au împărțit darul de nuntă.

De Dana Aramă,

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. De curând, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio.

Între cei nu mai este cale de împăcare. Antonio a făcut declarații despre divorț și partaj pentru cancan.ro. Acesta a mărturisit că el și Bianca Rus au împărțit darul de nuntă, fiecare luând câte jumătate.


Antonio a afirmat că mai are de recuperat partea lui de bani primiți în dar la cununia civilă, dat fiind că pe cei de la nuntă i-a luat deja.

„Banii de la nuntă, partea mea, i-am luat. De la starea civilă am banii la ea. Partea mea de bani de la starea civilă sunt la ea, nu vrea să-mi dea banii…

Da, am făcut jumi-juma, ei au făcut credit la bancă ca să poată să plătească jumătate de nuntă. Și-or fi plătit creditul înapoi, nu știu ce au făcut”, a declarat Antonio.

„S-a bucurat la un robot de bucătărie, gândește-te și tu. Atunci, după operație, ne-a împrumutat mama un robot de bucătărie că nu avea în casă, să pot să-i fac ce trebuia acolo, să am grijă de ea, mâncare pasată și când i-a cerut mama robotul de bucătărie înapoi că îi trebuie, a zis păi e cadou. S-a bucurat la câteva sute de lei.

Ce bani să mai văd eu de la ea, ce aur să mai văd eu de la ea? Am zis că nu-mi mai trebuie nimic. M-am dus să-i zic să divorțăm la notar și nu vrea, că vrea să mă târască prin scandaluri la tribunal, să facă bani”, a mai spus Antonio.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close