Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu băieţelul Alessiei. Câți invitați sunt așteptați la botezul micuțului Alvin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu băieţelul Alessiei. Câți invitați sunt așteptați la botezul micuțului Alvin

Prima imagine cu băieţelul Alessiei. Câți invitați sunt așteptați la botezul micuțului Alvin

Prima imagine cu băieţelul Alessiei. Vedeta și soțul ei se pregătesc intens pentru botezul lui Alvin, la care sunt așteptați aproape 200 de invitați.

Cântăreața  a născut un băiețel perfect sănătos, la sfârșitul anului trecut. Alessia, care s-a decis să se căsătorească după 11 ani de relație, este în culmea fericirii.

Alessia

„Eu nu am văzut costumul. Am avut altă treabă şi nici acum nu sunt acasă. Am făcut degustarea meniului pentru botez şi acum dau jos tot ce am degustat. Nu renunţ la antrenament. Sunt atât de mândră şi fericită de băieţii mei! De când eram adolescentă îmi doream ca bărbatul meu să fie îmbrăcat precum copilul pe care îl vom avea împreună. Tematica botezului este „Alvin şi veveriţele”. Aşteptăm 200 de invitaţi. Marius China, impresarul, este naşul”, a spus Alessia la Antena Stars.

Citește și

”Jucătorii români refuză să discute cu psihologul”. Verdictul dur al lui Giani Boldeanu, mental coaching. ”N-au mentalitate de învingători”

Close
Închide
  Close