Mergi direct la conținut »
Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea “roluri importante” la nunta mătușii Pippa Middleton
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea “roluri importante” la nunta mătușii Pippa Middleton

Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea “roluri importante” la nunta mătușii Pippa Middleton

Copiii ducilor de Cambridge vor avea roluri importante la nunta mătușii lor Pippa Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte vor fi cavaler și domnișoară de onoare, relatează The Telegraph. În aproape o lună, Pippa Middleton (33 de ani) și omul de afaceri James Matthews (41 de ani) se vor căsători la o biserică din St. Marks, Englefield. Marea Britanie se așteaptă ca această nuntă să fie una dintre cele mai selecte din țară, mai ales că de la eveniment nu vor lipsi Kate Middleton, soțul său William și nici prințul Harry. Se pare însă că iubita acestuia din urmă nu va fi invitată, deoarece Meghan Markle ar fi putut să atragă toată atenția asupra ei.

Între timp, însă, apar detalii noi despre nunta din 20 mai. Palatul Kensington a anunțat că prințul George și prințesa Charlotte, care va împlini doi ani pe 2 mai, vor avea roluri foarte importante în cadrul evenimentului. Cei doi prinți vor cavaler și domnișoară de onoare.  Astfel, George, care va împlini patru ani în luna iulie, va ține verighetele, în timp ce Charlotte va căra florile.

Cu doar șase săptămâni înainte nuntă, Pippa Middleton și viitorul ei soț și-au sărbătorit fiecare petrecerile de burlac. Cei doi și-au anunțat logodna în iulie, după aproximativ un an de relație.


James Matthews ar fi pus marea întrebarea în timpul unui weekend romantic pe care cei doi l-au petrecut în Lake District, o rezervație naturală din nord-vestul Angliei.  Anterior, milionarul britanic i-ar fi cerut acordul lui Michael Middleton, tatăl ei și al lui Kate.
Pippa Middleton și milionarul James Matthews s-au cunoscut, însă, în 2012, când au avut o relație de scurtă durată.

Close
Închide
  Close