Pippa Middleton s-a logodit. Cine este milionarul care a cerut-o în căsătorie

19 iulie 2016 10:45

Pippa Middleton va merge la altar, cel mai probabil anul viitor. Sora lui Kate Middleton s-a logodit cu milionarul James Matthews, după o relație de aproape un an.

James Matthews ar fi pus marea întrebarea în timpul unui weekend romantic pe care cei doi l-au petrecut în Lake District, o rezervație naturală din nord-vestul Angliei.  Anterior, milionarul britanic i-ar fi cerut acordul lui Michael Middleton, tatăl lui Kate și lui Pippa.

Pippa Middleton, în vârstă de 32 de ani, și milionarul James Matthews, de 40 de ani, au început să se întâlnească oficială în urmă cu un an. Cei doi au mai avut, însă, o relație scurtă în 2012, care a durat doar câteva săptămâni.

Pippa Middleton și James Matthews

Faptul că Pippa Middleton provine dintr-o familie faimoasă din Marea Britanie este deja cunoscut, însă și logodnicul ei este celebru în Regat. Fratele său este un star de televiziune, cunoscut pentru emisiunea „Made in Chelsea”.

Totdată, James Matthews este președintele firmei Eden Rock Capital Management, pe care a fondat-o în 2001. Părinții lui, David și Jane, sunt patronii Hotelului Eden Rock, din insula St. Barts.

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro